Giovanni Atti a 2009 őszén Las Vegasban tartott IFPSM világtalálkozón The Future of Purchasing and Supply Management címmel tartott előadást. Az olasz beszerzési társaság vezetője a főbb megállapításait tartalmazó elemzést az IFPSM nemzetközi beszerzési szövetség tagországai számára, így az MLBKT tagjai számára is közkinccsé tette.

Tanulmány tagjainknak: The Future of Purchasing and Supply Management

Giovanni Atti a 2009 őszén Las Vegasban tartott IFPSM világtalálkozón The Future of Purchasing and Supply Management címmel tartott előadást. Az olasz beszerzési társaság vezetője a főbb megállapításait tartalmazó elemzést az IFPSM nemzetközi beszerzési szövetség tagországai számára, így az MLBKT tagjai számára is közkinccsé tette.

A tanulmány elemzi a szakma fejlődésének lépéseit, hogy hogyan lett alakult át a beszerzés taktikai feladatból stratégiai területté, ellátás menedzsment szakmává, milyen környezeti tényezők voltak hatással erre a fejlődésre, és mik a jövő kihívásai. Az elemzésből megtudhatjuk, hogy milyen eszköztárral kell, hogy rendelkezzen a “stratégiai ellátás menedzsment”, illetve az ezen a területen dolgozó szakember.

Az anyag az MLBKT tagjai számára elérhető a tagoknak fenntartott oldalakon.

Adjon visszajelzést!