MTVAz MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja, a székelyudvarhelyi Modern Üzleti Tudományok Főiskolája és a Romániai Magyar Közgazdász Társaság ?Beszerzési ABC? címmel szervezett konferenciát. Az eseményről az MTV Kárpát Expressz című műsora is beszámolt.

A Beszerzési Vezetők Klubja az MTV-ben

Az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja, a székelyudvarhelyi Modern Üzleti Tudományok Főiskolája és a Romániai Magyar Közgazdász Társaság ?Beszerzési ABC? címmel szervezett konferenciát. Az eseményről az MTV Kárpát Expressz című műsora is beszámolt.

A kapcsolódó hír 4:23 mp és 8:20 mp között tekinthető meg.

Beszerzési Vezetők KlubjaA program célja az volt, hogy a beszerzési területre újonnan került szakemberek, illetve más funkcionális területről jövő munkatársak számára átfogó, rendszerezett tudást adjon a beszerzési terület szerepéről, legfontosabb feladatairól és kihívásairól.

A képzés kiváló lehetőséget biztosított azoknak a szakembereknek is, akik a beszerzéssel együttműködő területeken dolgoznak, vagy esetleg beszállítóként kerülnek kapcsolatba beszerzőkkel. A tréning segítségével megismerhették a hallgatók a beszerzési munkatársak gondolkodását, a terület mozgatórugóit, gyakorlatait, ezáltal előmozdítva a problémák közös megoldását, a hatékonyabb feladatvégzést és az együttműködést.

Az oktatás előadói magyarországi és multinacionális vállalatok tapasztalt vezetői, illetve a Budapesti Corvinus Egyetem elismert oktatói voltak.

A Beszerzési ABC képzés és valamennyi modulja egyéni igényekre szabva kihelyezett vállalati képzésként is megrendelhető.

[stextbox id=”info”]További információ kérhető Hajas Gabriellától, az MLBKT oktatási vezetőjétől a +36 1 267-8740-es számon vagy a gabriella.hajas@logisztika.hu címen.[/stextbox]

Adjon visszajelzést!