A Budapesti Corvinus Egyetem Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment tanszékén kutatás indult a magyarországi vállalatok ellátási lánc menedzsment gyakorlatának feltérképezésére.Egy ilyen felmérés nem csak arra alkalmas, hogy a hazai tipikus vállalati gyakorlatot bemutassa, de arra is lehetőséget nyújt, hogy a kérdőívet kitöltő vállalatok specifikus ?benchmarking?-ot végezzenek.

Kutatás a magyar vállalatok ellátási lánc menedzsment gyakorlatáról

A Budapesti Corvinus Egyetem Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment tanszékén  kutatás indult a magyarországi vállalatok ellátási lánc menedzsment gyakorlatának feltérképezésére.

Egy ilyen felmérés nem csak arra alkalmas, hogy a hazai tipikus vállalati gyakorlatot bemutassa, de arra is lehetőséget nyújt, hogy a kérdőívet kitöltő vállalatok specifikus ?benchmarking?-ot végezzenek.

A kutatók meggyőződése szerint az ellátási lánc működtetésében alkalmazott eszközök a hazai vállalatok reálfolyamatainak és hálózati kapcsolatainak versenyképességét növelhetik. Ezért fontosnak tartják, hogy ezek jelenlegi alkalmazásának gyakorlata mindenki számára megismerhető és hozzáférhető legyen. A felmérést követően elkészülő tanulmány ezért a kutatási és oktatási célok mellett a vállalati gyakorlat számára is értékes információt és tudást biztosít.

A kutatás eredményeiről minden résztvevő vállalatot, illetve kollégát tájékoztatnak, amennyiben megadja elérhetőségét. A kutatás összefoglaló tanulmánya várhatóan 2010 novemberében készül el.

A felmérésben való részvételhez, kérjük, kattintson ide!

További információ:

Nagy Judit, egyetemi tanársegéd
judit.nagy kukac uni-corvinus.hu

Adjon visszajelzést!