Az árvízsújtotta települések lakóinak és a gátakon dolgozóknak már több cég ajánlott fel adományt, a legkülönbözőbb formákban. A HVG Press Kft. gondozásában megjelenő Mai Piac a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel közösen gyűjtést szervez az árvízkárosultak részére.

Segítsünk együtt!

Az árvízsújtotta települések lakóinak és a gátakon dolgozóknak már több cég ajánlott fel adományt, a legkülönbözőbb formákban. A HVG Press Kft. gondozásában megjelenő Mai Piac a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel közösen gyűjtést szervez az árvízkárosultak részére.

Várnak minden vállalati és egyéni termékfelajánlást június 21-én (hétfőn), 10 és 16 óra között az Élelmiszerbank raktárában (XV. Székely Elek u 11. ? M3 Logisztika).

Vállalati felajánlások esetében a termékekhez szállítólevelet mellékelni, ennek további adminisztrációját az Egyesület végzi majd a helyszínen. Pénzbeli támogatást a szervezőknek nem áll módukban átvenni. Az adományokat a Magyar Élelmiszerbank Egyesület juttatja el a rászorulóknak.

A támogatók nevét a Mai Piac augusztusi számában és a weboldalon (www.maipiac.hu) is közzé tesszik.

Az adományokhoz kapcsolódó esetleges adókedvezményekkel kapcsolatban, illetve egyéb kérdések esetén szívesen további információ kérhető:

  • Kemény Dávid (d.kemeny@hvg.hu)
  • Benkő Henrietta (h.benko@maipiac.hu)

Adjon visszajelzést!