Nem kell a Holdra utaznia, Szolnokon is megismerkedhet a ?Jövő Áruházával.? A Mai Piac és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság látogatást szervez a Coop Szolnok Zrt. napokban megnyílt ?Jövő Áruházába?, azaz a vásárlást megkönnyítő, gyorsabbá tevő infokommunikációs megoldásokkal felszerelt üzletébe.

Kirándulás a jövőbe

Nem kell a Holdra utaznia, Szolnokon is megismerkedhet a ?Jövő Áruházával.?
A Mai Piac és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság látogatást szervez a Coop Szolnok Zrt. napokban megnyílt ?Jövő Áruházába?, azaz a vásárlást megkönnyítő, gyorsabbá tevő infokommunikációs megoldásokkal felszerelt üzletébe.

Időpont:

2010. június 24. (csütörtök)  13-15 óra

Helyszín:

5008 Szolnok-Szandaszőlős,
Krúdy Gyula u. 108.


  Nagyobb térképre váltás

  Program:

  A jövő áruháza13.00 ? 14.00
  Vidra Zsolt, a cég kereskedelmi igazgatója fogadja a látogatókat. Tájékoztatót hallhatnak a T-City Szolnok projektről, benne a ?Jövő Áruházáról?. Megnézhetnek egy kisfilmet, majd szakértő munkatársak segítségével 5-10 fős csoportokban megtekinthetik a boltot.

  14.00 ? 15.00
  Csepeli Lajos elnök-vezérigazgató ad tájékoztatást a Coop Gazdasági Csoportról és a Coop Szolnok Zrt.-ről, majd kávé, üdítő és pogácsa mellett kötetlen beszélgetésre nyílik lehetőség.

  További információk a Jövő Áruházáról itt!

  A látogatáson maximum 30 fő vehet részt. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni. A programon való részvétel az MLBKT tagjai számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Nem MLBKT tagoknak a részvételi díj 5000 Ft+áfa.

  Jelentkezzen most!

  Adjon visszajelzést!