A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság fő tevékenységei közül a kezdetektől kiemelt szerepet kap az oktatás, amely az MLBKT-nál egyet jelent a magas színvonalú, piacképes szakképesítéseket és tudást nyújtó képzésekkel. Az MLBKT képzési palettáján megtalálható minden olyan képzés, amelyre a logisztika, a beszerzés, az ellátási lánc menedzsment területén dolgozó szakembernek szüksége lehet pályafutása során - az OKJ-s alapképzésektől a posztgraduális egyetemi oktatáson keresztül a készségfejlesztő tréningekig.

Ősszel induló logisztikai és beszerzési képzések

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság fő tevékenységei közül a kezdetektől kiemelt szerepet kap az oktatás, amely az MLBKT-nál egyet jelent a magas színvonalú, piacképes szakképesítéseket és tudást nyújtó képzésekkel.

Az MLBKT képzési palettáján megtalálható minden olyan képzés, amelyre a logisztika, a beszerzés, az ellátási lánc menedzsment területén dolgozó szakembernek szüksége lehet pályafutása során – az OKJ-s alapképzésektől a posztgraduális egyetemi oktatáson keresztül a készségfejlesztő tréningekig.

Egymásra épülő, testre szabott és hosszú távú képzési programokat kínálunk.

2010 őszén az alábbi képzések közül válogathatnak az érdeklődők:

Szakirányú továbbképzések
Program-akkreditált képzés
OKJ szerinti képzések
Továbbképzések, tréningek
További programjaink

Képzéseink egy része elszámolható a szakképzési hozzájárulás terhére, valamint  kedvezményeket biztosítunk az MLBKT tagjainak. Vállalati igényekre testreszabott, kihelyezett képzésekre egyedi árajánlat kérhető.

[stextbox id=”info”]

Az MLBKT a nyár folyamán további képzési programok, például vezetőképző- és készségfejlesztő tréningek kidolgozásán munkálkodik. Az új programokról folyamatosan tájékoztatjuk tagjainkat és hírlevelünkre feliratkozott olvasóinkat.[/stextbox]

További információ és jelentkezés:

MLBKT Titkárság

1061 Budapest, Király u. 12.
Tel./Fax: 1/267-8740
anita.benesch@logisztika.hu
krisztina.csepely@logisztika.hu
gabriella.hajas@logisztika.hu

Kapcsolat

Adjon visszajelzést!