Logisztikai és beszerzési konferenciaJavában zajlik a Felfelé a lejtőn - A kilábalás sikertényezői az ellátásban címet viselő 18. logisztikai és beszerzési kongresszus programjának összeállítása. A háromnapos rendezvényen mintegy 70 előadással, kerekasztal-beszélgetéssel, társasági eseményekkel és szakmai kiállítással találkozhatnak a résztvevők.

Már lehet jelentkezni a 18. MLBKT kongresszusra

Javában zajlik a Felfelé a lejtőn – A kilábalás sikertényezői az ellátásban címet viselő 18. logisztikai és beszerzési kongresszus programjának összeállítása. A háromnapos rendezvényen mintegy 70 előadással, kerekasztal-beszélgetéssel, társasági eseményekkel és szakmai kiállítással találkozhatnak a résztvevők.

online_regisztracioA szeptember 30-ig jelentkezők és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság tagjai, valamint felsőoktatási intézmények oktatói és hallgatói kedvezményes áron vehetnek részt az év legjelentősebb logisztikai és beszerzési csúcstalálkozóján.

A 2010. november 10-12. között Balatonalmádiban zajló eseményt a Facebook-on is előjegyezhetik maguknak az érdeklődők.

A kongresszus szponzorai közé idén elsőként a Fiege és az SSI Schäfer csatlakozott. A Fiege, az egyik vezető hazai szerződéses logisztikai cég és az SSI Schäfer, a raktári logisztika piacvezető vállalkozása  egyaránt arany fokozatú támogatóként és kiállítóként vesz részt a rendezvényen.

Ezüst fokozatú szponzorként a Magyar Posta Logisztika és a TimoCom is támogatja a kongresszust.

[stextbox id=”download”]

Letölthető fájlok

Adjon visszajelzést!