A készletgazdálkodás, a termelés és a logisztika legkiválóbb szakemberei adnak találkozót egymásnak augusztus végén a Nemzetközi Készletezési Tudományos Társaság (NKTT) 16. Nemzetközi Készletgazdálkodási Szimpóziumán. A rendezvényre mintegy 140 külföldi egyetemi oktató, kutató érkezését várjuk 28 országból.

Nemzetközi Készletgazdálkodási Szimpózium Budapesten

A készletgazdálkodás, a termelés és a logisztika legkiválóbb szakemberei adnak találkozót egymásnak augusztus végén a Nemzetközi Készletezési Tudományos Társaság (NKTT) 16. Nemzetközi Készletgazdálkodási Szimpóziumán. A rendezvényre mintegy 140 külföldi egyetemi oktató, kutató érkezését várjuk 28 országból. Ezt az alkalmat szeretnénk felhasználni arra, hogy a külföldi szakértők, tudósok gondolatait, eredményeit első kézből megismerhetővé tegyük a hazai szakemberek számára is. Különösen fontos ez a kilábalás időszakában, mikor is a készletgazdálkodás ismét előrébb került a megtakarítások eszközei sorában.

Az NKTT a saját szakterületén a világ vezető nemzetközi társasága. Ami ezeken a kétévente rendezett szimpóziumokon elhangzik, valóban a világ élvonalát, a legfrissebb elemzéseket, megközelítéseket jelenti. Ezért határozott úgy az MLBKT, hogy az NKTT-vel karöltve (a korábbi szimpóziumok hagyományait folytatva) lehetővé teszi a magyar szakértők, menedzserek széles köre számára, hogy részvevői lehessenek az üléseknek.

A program

Az öt napos program szakmai és társasági események ötvözetéből tevődik össze. Az alábbi táblázat a rendezvény időbeosztását mutatja. A részletes programot megtekinthető a rendezvény honlapján a www.congressline.hu/isir címen.

Az előadások a következő témakörökben lesznek:
  1. A makrogazdaság készletfolyamatai
  2. Vállalati készletgazdálkodás
  3. Készlet-előrejelzés
  4. Készletgazdálkodás matematikai modellei
  5. Szolgáltatások logisztikája
  6. Kockázatkezelés az ellátási láncok készletrendszereiben
  7. Készletek és a környezet
  8. Készletgazdálkodási elméletek és modellek bevezetése a szervezekben

Az előadások nyelve az angol.

 

Augusztus 23.

Hétfő

Augusztus 24.

Kedd

Augusztus 25.

Szerda

Augusztus 26.

Csütörtök

Augusztus 27.

Péntek

09.00-12.30

Plenáris ülés

Párhuzamos szekció ülések

kirándulás

Párhuzamos szekció ülések

Párhuzamos szekció ülések

12.30-14.00

Ebéd

Ebéd

Ebéd

Ebéd

14.00-17.00

Párhuzamos szekció ülések

Párhuzamos szekció ülések

Párhuzamos szekció ülések

 

NKTT közgyűlés

Helyszín: Sofitel Budapest Chain Bridge***** (1051 Budapest, Roosevelt tér 2 )

Részvételi feltételek

Szeretnénk megkönnyíteni a részvételt, ezért lehetőséget biztosítunk napi részvételi díj igénybe vételére. A napidíjak a szakmai programon való részvételen felül tartalmazzák az előadások absztraktkötetét, az ebéd és a kávészünetek költségét.

Részvételi díj egy nap esetén                               28.000,-Ft + Áfa (35.000,-Ft)

Részvételi díj két nap esetén                               44.000,-Ft + Áfa (55.000,-Ft)

Részvételi díj három vagy több nap esetén                        72.000,-Ft + Áfa (90.000,-Ft)

Jelentkezés

Kérjük, érdeklődése esetén szíveskedjen a jelentkezési lapot kitöltve visszaküldeni, szervező partnerünk a Congressline Kft. részére:

Vámos Alexandra, vamos@congressline.hu; Fax szám: 429 0147

Jelentkezési határidő: 2010. augusztus 18.

Örömmel üdvözölnénk Önt a konferencia résztvevői között!

A Nemzetközi Készletezési Tudományos Társaságról

A 28 éves múltra visszatekintő Nemzetközi Készletezési Tudományos Társaság (International Society for Inventory Research) több mint negyven ország mintegy 150 képviselőjét tömöríti, közöttük a világ vezető tudósait és kiemelkedő cégek vezetőit. Elektronikus Newsletter-je negyedévente jelentkezik. A kétévente Budapesten megrendezett Szimpózium mellett konferenciákat, szekciókat szervez egyedül vagy más szervezetekkel együttműködve a világ különböző tájain. Fiatal szakemberek számára 1993 óta kétévente nyári egyetemeket szervez, amelyeknek eddig Németország, Szlovénia, Görögország, Anglia, Svédország és Hollandia adott otthont. Az NKTT számos saját kiadvánnyal gazdagította a készletezési szakirodalmat.

Adjon visszajelzést!