A LeanCenter ?Lean Est? sorozatának következő eseményén valós esettanulmányokkal, vállalati példákkal találkozhatnak a látogatók. A hallgatóság bepillantást nyerhet az átállási idők csökkentésének lehetőségeibe, az operátor létszám tervezésének részleteibe, valamint láthatnak példákat a logisztikai folyamatok áttervezésére repülőgépiparban és nehéziparban egyaránt.

LEAN ESeT Fórum a Dunaújvárosi Főiskolán

A LeanCenter ?Lean Est? sorozatának következő eseményén valós esettanulmányokkal, vállalati példákkal találkozhatnak a látogatók. A hallgatóság bepillantást nyerhet az átállási idők csökkentésének lehetőségeibe, az operátor létszám tervezésének részleteibe, valamint láthatnak példákat a logisztikai folyamatok áttervezésére repülőgépiparban és nehéziparban egyaránt. Szó lesz a lean módszerek alkalmazásának sikeréről és kudarcairól, és rendelkezésre álló kiváló támogató szoftverekről is.

HelyszínLeanCenter

Dunaújvárosi Főiskola

Időpont

2010. október 20, 13:30 ? 19:00

Online regisztráció itt!

A Lean HR Est fővédnöke: Dr. Kadocsa László, rektorhelyettes

A fórum szervezője a LeanCenter, hazánk lean szakmai központja. A program támogatója a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság.

Adjon visszajelzést!