A Visegrad Investments és a MLBKT a Versenykultúra Központ anyagi támogatásával felmérést végez, amelynek célja a hazai szállítási vertikum (infrastruktúra, fuvarozás, szállítmányozás, kapcsolódó logisztikai szolgáltatások és szállítást segítő szolgáltatások) átalakulásának, nemzetközi integrációjának, versenyképességének és versenyhelyzetének értékelése.

Felmérés a hazai szállítási vertikum fejlődéséről

A Visegrad Investments és a MLBKT a Versenykultúra Központ anyagi támogatásával felmérést végez, amelynek célja a hazai szállítási vertikum (infrastruktúra, fuvarozás, szállítmányozás, kapcsolódó logisztikai szolgáltatások és szállítást segítő szolgáltatások) átalakulásának, nemzetközi integrációjának, versenyképességének és versenyhelyzetének értékelése. 

A kutatás nem kapcsolódik egyetlen vállalkozás vagy hatóság munkájához sem, és eredményeit csak egyedi adatot nem tartalmazó nyilvános tanulmány formájában, illetve az MLBKT belső fórumain ismertetjük.

A kérdőív az itt letölthető nyomtatványon vagy online tölthető ki.

A kérdőív kitöltésének határideje 2010. szeptember 20.

Ha a kitöltéshez segítségre van szüksége, hívja munkaidőben a 061 225 1290 számot vagy írjon a kerdoiv@visegradinvestments.com címre. A válaszokat szkennelve erre a címre, vagy a 06/1/212-9125-ös faxra is megküldheti.

Adataival és véleményével kérjük, járuljon hozzá egy átfogó és hazánkban eddig még sosem készült felmérés elkészítéséhez.

Adjon visszajelzést!