A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság workshopot szervez a szeptember 15-én hatályba lépő módosított közbeszerzési törvényről. A workshopon arra keressük a választ, hogy mit jelentenek a gyakorlatban a Közbeszerzési törvény legújabb módosításai, s lehetőséget biztosítunk a konzultációra is.

Közbeszerzési workshop

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság workshopot szervez a szeptember 15-én hatályba lépő módosított közbeszerzési törvényről.

A workshopon arra keressük a választ, hogy mit jelentenek a gyakorlatban a Közbeszerzési törvény legújabb módosításai, s lehetőséget biztosítunk a konzultációra is.

Többek között érintjük az alábbi témákat:

A törvény egyszerűsítése, új definíciók, formai követelmények ajánlatkérőknek és ajánlattevőknek egyaránt.  Az ajánlattevő kifizetésének új rendje, az elektronikus eljárási cselekmények új lehetőségei. Kirívóan alacsony ellenszolgáltatás és az alkalmasság kiterjesztése.

Minderről és a további újdonságokról a workshopon hallhatnak.

Időpont:

2010. szeptember 27., 9.00-14.00 óráig

Helyszín:

MLBKT Titkárság
1061 Budapest
Király utca 12.

Előadónk és a téma levezetője:

Dr. Tátrai Tünde, közbeszerzési szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem adjunktusa

Részvételi díj:

20 900 Ft+ÁFA/fő; MLBKT tagoknak és vállalatonként 2 vagy több fő jelentkezése esetén 18 800 Ft+ÁFA/fő

A részvételi díj tartalmazza a workshop előadásainak anyagát, a kávészünet költségeit és a program részvételi igazolásának kiállítási költségeit.  A workshopot min. 12 fős létszám mellett tartjuk meg!
[stextbox id=”download”]

Jelentkezés és további információ:

Benesch Anita
anita.benesch@logisztika.hu
+36 1 267 8740
Jelentkezési lap letöltése[/stextbox]

Adjon visszajelzést!