A Napra Forgó Nonprofit Kft. konferenciát szervez, melynek témája a Davosi Világgazdasági Fórum díjával elismert Napra Forgó ?Munkacsapat Modell?? bemutatása. Rehabilitációs hozzájárulás ? HR átvilágítás ? Befogadó Munkahely Program ? Munkaerő közvetítés, mindezt átszövi a NAF Munkacsapat? modell mint sikeres munkaszervezési megoldás megismertetése!

Konferencia egy profi HR megoldáscsomagról

A Napra Forgó Nonprofit Kft. konferenciát szervez, melynek témája a Davosi Világgazdasági Fórum díjával elismert Napra Forgó ?Munkacsapat Modell?? bemutatása. Rehabilitációs hozzájárulás ? HR átvilágítás ? Befogadó Munkahely Program ? Munkaerő közvetítés, mindezt átszövi a NAF Munkacsapat? modell mint sikeres munkaszervezési megoldás megismertetése!

Helyszín:

MERCURE Budapest City Center
1052 Bp. Váci u. 20.

Időpont:

2010. szeptember 29-én 10-14 óráig

Nem kell egészen az ősközösségig visszamennünk ahhoz, hogy felismerjük az emberi közösség, csoport, csapat összetartó, támogató, egyéneket megerősítő hatását…!
Tíz éve gyűjtjük a tapasztalatokat a piacgazdaság cégeinél dolgozva a fenti evidencia alátámasztására: a ?Munkacsapat Modell?? egy kipróbáltan hatékony HR-megoldás a csoportos munkaszervezésre – Davos alapítói már minősítették.

A rendezvényen kiderül, miként válhat ez a megoldás az Ön cégénél

  • a hatékonyság növelésének eszközévé,
  • gazdasági előnnyé,
  • célszerű irányítási megoldássá a HR szervezetben,
  • személyközpontú munkaszervezési megoldássá az alkalmazottakra tekintettel.
[stextbox id=”download”]Letölthető fájlok

Adjon visszajelzést!