A TimoCom Soft- und Hardware GmbH októbertől minden héten különböző relációkat mutat be az európai közúti fuvarozás aktuális helyzetéről az MLBKT honlapján.

Fuvarpiaci barométer

A TimoCom Soft- und Hardware GmbH októbertől minden héten különböző relációkat mutat be az európai közúti fuvarozás aktuális helyzetéről az MLBKT honlapján. Az adatok a TC Truck&Cargo? fuvar- és raktérbörze napi ajánlatainak mennyiségén alapszanak. Hétről-hétre a fuvarok és a rakterek százalékos megoszlását követhetik nyomon a barométer segítségével. Az október 6-ai adatokban látható, hogy az európai országokból irányuló fuvarok vannak többségben a rakterekkel szemben (EU -> EU). A magyar-német és a magyar-EU viszonylatra is jellemző, hogy a rakterek száma nagyobb, ugyanakkor a német-magyar és az EU-magyar viszonylatban fuvartöbblet figyelhető meg.

TimoCom - fuvarpiaci barométer

Amennyiben kíváncsi a TimoCom különböző szolgáltatásaira, akkor látogasson el a www.timocom.com oldalra, vagy látogassa meg  személyesen a balatonalmádi konferencián a TimoCom standját! Itt lehetősége lesz részletesen is megismerni a fuvarpiaci barométert, és kiderül, hogyan segít Önnek és cégének az üzleti döntéshozásban!

Adjon visszajelzést!