A TimoCom Soft- und Hardware GmbH októbertől minden héten különböző relációkat mutat be az európai közúti fuvarozás aktuális helyzetéről az MLBKT honlapján.

Fuvarpiaci barométer – 42. hét

Az október 19-i adatokban látható, hogy az európai országokból ? európai országokba irányuló fuvarok most is többségben vannak a rakterekkel szemben (EU -> EU: előző adatokat itt tekintheti meg). A magyar-osztrák és a magyar-francia viszonylatra is jellemző, hogy a rakterek száma valamivel nagyobb. Az Ausztriából hazánkba érkező szállímányok esetében szinten a fuvarok túlsúlya figyelhető meg. Ugyanakkor a francia-magyar viszonylatban a rakterek százalékos megoszlása nagyobb.

Fuvarpiaci barométer

A TimoCom Soft- und Hardware GmbH október elejétől minden héten különböző relációkat mutat be az európai közúti fuvarozás aktuális helyzetéről. Az adatok a TC Truck&Cargo? fuvar- és raktérbörze napi ajánlatainak mennyiségén alapszanak. Hétről-hétre a fuvarok és a rakterek százalékos megoszlását követhetik nyomon a barométer segítségével.

Amennyiben kíváncsi a TimoCom különböző szolgáltatásaira, akkor látogasson el awww.timocom.com oldalra, vagy látogassa meg  személyesen a balatonalmádi konferencián a TimoCom standját! Itt lehetősége lesz részletesen is megismerni a fuvarpiaci barométert, és kiderül, hogyan segít Önnek és cégének az üzleti döntéshozásban!

Adjon visszajelzést!