A logisztikai szakembereket játékosan megmozgató akciót szervez az Adversum logisztikai tanácsadó cég éves kongresszusunkon. A játék fődíja egy 1 millió forint értékű logisztikai tanácsadás, ezen kívül több értékes nyeremény kisorsolásra kerül a résztvevők között.

Szokatlan játék és 1 millió forintos nyeremény a logisztikai kongresszuson

A logisztikai szakembereket játékosan megmozgató akciót szervez az Adversum logisztikai tanácsadó cég  éves kongresszusunkon. A játék fődíja egy 1 millió forint értékű logisztikai tanácsadás, ezen kívül több értékes nyeremény kisorsolásra kerül a résztvevők között.

Az évente megrendezett, a logisztikai szakma egyik legrangosabb eseményének számító rendezvényen több kiállító cég összefogása alapján valósul meg az ?Adversum túra? elnevezésű játék. Az ötletgazda Adversumon kívül a résztvevő cégek között szerepel az Agility Logistics, a Régens Zrt., a Sourcing Hungary, az SSI Schäfer és a TimoCom.

A játék résztvevőinek logisztikai tudásukat is fel kell majd használniuk, de logikus gondolkodással mindenki számára megoldható, egyszerű feladatról lesz szó. Erdős Szilveszter, az Adversum marketingvezetője annyit árult el a játék részleteivel kapcsolatban, hogy a résztvevő kiállító cégek standjai kulcsfontosságú szerepet játszanak majd. További részleteket a kiállításon, a résztvevő cégek standjainál lehet megtudni.

Adjon visszajelzést!