A november 2-i adatokból kiolvasható, hogy a magyar-szlovák, szlovák-magyar relációkban a fuvarfeladatok vannak többségben, míg a magyar-román és román-magyar viszonylatokra a raktérajánlatok túlsúlya jellemző.

Fuvarpiaci barométer – 44. hét

A november 2-i adatokból kiolvasható, hogy az európai országokból ? európai országokba irányuló fuvarok továbbra is többségben vannak a rakterekkel szemben (EU -> EU: előző adatokat itt és itt tekintheti meg). A feltüntetett fuvar-raktér viszonylatokból látható, hogy a magyar-szlovák, szlovák-magyar relációkban a fuvarfeladatok vannak többségben, míg a magyar-román és román-magyar viszonylatokra a raktérajánlatok túlsúlya jellemző.

Fuvarpiaci barométer

A TimoCom Soft- und Hardware GmbH 2010 októberétől minden héten különböző relációkat mutat be az európai közúti fuvarozás aktuális helyzetéről. Az adatok a TC Truck&Cargo? fuvar- és raktérbörze napi ajánlatainak mennyiségén alapszanak. Hétről-hétre a fuvarok és a rakterek százalékos megoszlását követhetik nyomon a barométer segítségével.

Amennyiben kíváncsi a TimoCom különböző szolgáltatásaira, akkor látogasson el awww.timocom.com oldalra, vagy látogassa meg  személyesen a balatonalmádi konferencián a TimoCom standját! Itt lehetősége lesz részletesen is megismerni a fuvarpiaci barométert, és kiderül, hogyan segít Önnek és cégének az üzleti döntéshozásban!

Adjon visszajelzést!