A 18. MLBKT kongresszus egyik kísérőprogramjaként Mandják Tibor professzorral beszélgethetnek a hálózati tudományok iránt érdeklődők a fórumszínpadon.

Hálózati Kávézósarok a kongresszuson

A 18. MLBKT kongresszus egyik kísérőprogramjaként Mandják Tibor professzorral beszélgethetnek a hálózati tudományok iránt érdeklődők a fórumszínpadon.

Behálózva?, közel tíz évvel ezelőtt jelent meg Barabási Albert-László világsikerű könyve. Azóta önálló tudományággá vált a ?Network Science?. A hálózatok működésének megértése olyan világméretű problémák megoldásában segíthet, mint a rákkutatás, vagy a terrorizmus visszaszorítása.

De mi közük van a hálózatoknak az üzleti élethez?

Hogyan befolyásolják a menedzserek tevékenységét, a logisztikusok mindennapi munkáját?
Az üzleti élet valóságos összefüggéseinek vizsgálatával foglalkozó nemzetközi IMP csoport (Industrial Marketing and Purchasing Group) szakértői már feltárták az üzleti hálózatok számos sajátosságát, megfejtésre vár azonban még mindig az alapkérdés, hogyan hasznosítható mindez a gyakorlatban, hogyan lehet hatékonyabban menedzselni az üzleti kapcsolatokat.

Nyomozzunk együtt, gondolkodjunk együtt a hálózatok működéséről!

Találkozzunk a kongresszuson az ?IMP Hálózati Kávézósarok?-ban!

Helyszín:

Balatonalmádi, Ramada Balaton, Mistral Bar, Kiállítói Fórumszínpad

Időpont:

2010. november 11. csütörtök, 11:00-12:30

Részvételi feltételek:

A részvétel csak a kongresszus vendégei számára engedélyezett.

Jelentkezzen most!

Kedves Érdeklődő!

Amíg személyesen is találkozunk, szeretném Önt egy kicsit megismerni. Kérem, ha ideje engedi, válaszoljon az alábbi kérdésekre.
Köszönettel:

Dr. Mandják Tibor
Egyetemi docens,
Budapesti Corvinus Egyetem
bIMP

Adjon visszajelzést!