A Menedzser Alapítvány gyárlátogatást szervez a Lakics Gépgyártó Kft.-hez. A cég fő profilja a különböző fajtájú villamos motor- és generátorház gyártása és megmunkálása.

Látogatás a Lakics Gépgyártó Kft.-hez

A Menedzser Alapítvány gyárlátogatást szervez a Lakics Gépgyártó Kft.-hez 2010. november 25-én.

A Lakics Gépgyártó Kft. családi vállalkozásként 1985-ben alakult Sántoson. A társaság folyamatos fejlődésének köszönhetően 1995-ben megvásárolják a Komlói Bányagépgyárat, 2002-ben a dombóvári gyárat. 2007-ben a három cég egyesítésével létrejön a Lakics Gépgyártó Kft., 2010-ben pedig átadásra kerül a kaposvári gyárüzem.

A cégcsoport teljes körűen fel van készülve a korszerű hegesztett acélszerkezetek gyártására. Az egyszerű táblalemezből a gyártási sor végén egy kompletten elkészített, forgácsolt végterméket tudnak előállítani.

Fő profiljuk a különböző fajtájú villamos motor- és generátorház gyártása és megmunkálása, amelyek a teljesség igénye nélkül az alábbiak: robbanás biztos ipari motor- és generátorházak, léghűtéses, vízhűtéses, vegyes (kombinált) hűtésű motor- és generátorházak, melyek elsősorban szélerőművek generátorainak részegységei.

A társaság 25 tonnáig bármilyen szerkezetet képes készíteni és emelni.

Helyszín:

7400 Kaposvár, Izzó u. 1.

Időpont:

2010. november 25.

Program

10:50
Találkozás a cég bejáratánál

11:00
Cégprezentáció (Lakics Péter ügyvezető igazgató)

12:00
Kérdések, válaszok (innováció, gazdaságosság, a válság hatásai)

12:30
Üzemlátogatás (termelés, raktározás, logisztika)

14:00
Vendéglátás

15:00
Programzárás, hazaindulás

Megközelítés:

Budapestről indulva az M7 autópályán a Kőröshegyi völgyhíd Kaposvár lehajtóig, majd Andocson, Igalon, Magyaratádon keresztül Kaposvárig. Kaposváron a 61. sz. főutat keresztezve egyenesen a Dr. Guba Sándor úton kb. 1 km távolságban balra található az Izzó utca.

A nem gépkocsival indulóknak a Budapestről induló gépkocsikban korlátozott számban, előzetes megbeszélés alapján helyet tudunk biztosítani. A gépkocsik Budapestről a Népliget metróállomás elől (FTC pálya) 7:30-kor indulnak.

Részvételi szándékát legkésőbb november 23-ig szíveskedjék jelezni a menedzser.alapitvany@gmail.com, vagy a menszov@t-online.hu e-mail címek valamelyikén, vagy a +36 30 9618-308 telefonszámon.

Egy hozzászólás.

  1. Kíváncsian várom a gyárlátogatást.

Adjon visszajelzést!