Provokatív játékkal vártuk a 18. MLBKT kongresszus vendégeit. Újszerű technikákkal szimuláltuk, mit is jelent napi rutinunkban az, ha változásokkal szembesülünk.

Változz, vagy meghalsz! – képes beszámoló

Provokatív szimulációs játékkal vártuk a 18. MLBKT kongresszus vendégeit. Újszerű technikákkal, Aha-élményeket eredményezve szimuláltuk, mit is jelent napi rutinunkban az, ha változásokkal szembesülünk. A feladatok jól mutatták, hogy vezetőként is hajlamosak vagyunk a rossz helyzetfelismerésre, vagy hogy mennyire vagyunk képesek döntéseinken, véleményünkön külső tényezők hatására változtatni.

mlbkt_kongresszus_2010_0328.jpgElgondolkodtató, hogy egyáltalán merünk-e változtatni? Minek a hatására változtatunk? A szimuláció végén a vidám hangulathoz illeszkedő oklevéllel tanúsítottuk a játékos kedvű konferencia résztvevők eredményességét.

A játékot trénereink, dr. Kovács Beáta és Kelemen Zoltán vezették.

Az MLBKT ezzel a szimulációval szerette volna bevezetni új, vezetőképző, üzleti és készségfejlesztő tréningjeit, amelyek 2011-től találhatóak meg a társaság képzési palettáján. Bővebb információkat hamarosan olvashatnak az MLBKT honlapján vagy telefonon is érdeklődhetnek az 1/267-8740-es számon Hajas Gabriellánál.

Adjon visszajelzést!