MAPI Zrt.Március 1-től lehet pályázni az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett logisztikai és raktárfejlesztési célra elkülönített forrásokra. A keretösszeg mindössze 9 Mrd Ft ? nem érdemes tehát sokáig halogatni a pályázat beadását.A felkészüléshez és az ötletek szűréséhez, kidolgozásához kíván kézzelfogható segítséget nyújtani a résztvevőknek a piacvezető pályázati tanácsadó, a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).

Pénzt ? a legjobb helyre és a leggyorsabban

MAPI Zrt.

Március 1-től lehet pályázni az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett logisztikai és raktárfejlesztési célra elkülönített forrásokra. A keretösszeg mindössze 9 Mrd Ft ? nem érdemes tehát sokáig halogatni a pályázat beadását.

A felkészüléshez és az ötletek szűréséhez, kidolgozásához kíván kézzelfogható segítséget nyújtani a résztvevőknek a piacvezető pályázati tanácsadó, a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).

?Pénzt ? a legjobb helyre és a leggyorsabban?

címmel szakértői konzultációt tart az Új Széchenyi Terv pályázati kiírásairól.

Időpont

2011. február 9., 15.30-17.00 (regisztráció 15.00-tól)

Helyszín

MLBKT, 1061 Budapest, Király u.12., 2. emelet, 252-es terem

Előadó

Lőrincz Krisztián, üzletágvezető, MAPI Zrt.
A résztvevők előzetesen is megküldhetik kérdéseiket az MLBKT rendezveny@logisztika.hu e-mail címére.

Részvételi díj

MLBKT tagok: térítésmentes, késői lemondás és távolmaradás esetén 5.000 Ft+áfa kiszámlázásra kerül.
Nem tagok számára: 5.000 Ft+áfa, amely vagy a helyszínen készpénzben, vagy előre, átutalással fizetendő.

Jelentkezési határidő

2011. február 7.

Részvételi feltételek

A rendezvényre limitált számú jelentkezést tudunk fogadni az érkezés sorrendjében. A részvétel lemondása csak a rendezveny@logisztika.hu címen írásban lehetséges, legkésőbb a rendezvény előtt 48 órával, egyéb esetben a részvételi díj kiszámlázásra kerül.

Jelentkezzen most!

Adjon visszajelzést!