VáltozáskezelésMost kiderítheti, hogy mennyire tudja Ön irányítani, befolyásolni a szervezeti változásokat munkahelyén!Növekvő és változó cégek vezetőit keressük. Olyan cégeket, ahol már lezajlott a hőskor, de még nincs meg a saját, mégis professzionális vezetési módszer a következő évekre. Azokat keressük, aki szembesülnek a káoszmenedzsment okozta katasztrofális hibákkal, és szeretnének magukon változtatni, hatékonyabban irányítani, kerülni az éjszakázást, a tehetetlen toporgást, a túlórákat...

Ön káoszmenedzser?

UPDATE: A vállalkozások több mint felében vannak kivételezett helyzetű, elmozdíthatatlan munkatársak. Míg a kulcspozícióban lévő vezetők 70%-a rendszeresen és sokat túlórázik ? derült ki a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) gyorstesztjéből.
Bár az adatgyűjtés még nem zárult le, az előzetes eredményekből is jól látszik, hogy a szervezeti változásokra a beosztottak és a középvezetők a legérzékenyebbek. A gyorstesztet kitöltők személyre szabott értékelést kapnak e-mailben.

VáltozáskezelésNövekvő és változó cégek vezetőit keressük. Olyan cégeket, ahol már lezajlott a hőskor, de még nincs meg a saját, mégis professzionális vezetési módszer a következő évekre. Azokat keressük, aki szembesülnek a káoszmenedzsment okozta katasztrofális hibákkal, és szeretnének magukon változtatni, hatékonyabban irányítani, kerülni az éjszakázást, a tehetetlen toporgást, a túlórákat, a családtól való távollétet, végső soron pedig az elmagányosodást.
Az átmeneti állapotnak tipikus jellemzői vannak: a szervezet egyre nagyobb, mégis, a kezdeményezések elhalnak. A vezető helyett a megszokás irányít. A vezetői munka nagy részét a tűzoltás és a cégpolitikai alkuk teszik ki.

Egy hozzászólás.

  1. Sziasztok!

    Ezekről a témákról aztán én tudnék mesélni… 🙂

    Üdv: Zoli

Adjon visszajelzést!