Az MLBKT Lean Tagozata vállalatlátogatást szervez a Herendi Porcelánmanufaktúrába Horváth László, termelésszervező közreműködésével.

Vállalatlátogatás a Herendi Porcelánmanufaktúrához

Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.

Az MLBKT Lean Tagozata  vállalatlátogatást szervez a Herendi Porcelánmanufaktúrába Horváth László, termelésszervező közreműködésével.

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. számára 2010 volt az elmúlt kilenc év közül a legjobb: csaknem ötmilliárd forint volt az árbevétele, az adózás előtti eredmény pedig 600 millió körül várható. A tavalyi forgalom 10 százalékkal haladta meg az előző évit. Az exportárbevétel is 10 százalékkal növekedett, ez több mint 400 millió forintos pluszbevételt jelentett az előző évihez képest.

A porcelánmanufaktúra 2007-ben kezdett együtt dolgozni a Lean Tagozat egyik tanácsadó cégével.

(További információk a projektről: Értékáram elemzés, javítósziget tervezése és bevezetése, fehéráru minőségellenőrzési folyamatok fejlesztése, égetési területek fejlesztése.)

Dátum

2011. február 24., 9:30-13:00

Helyszín

Herend, Herendi Porcelánmanufaktúra
8440 Herend, Kossuth u. 135.


Nagyobb térképre váltás

Program
  • 9:30-kor találkozás a Herendi Porcelánmanufaktúra bejáratánál
  • Dr. Ködmön István, termelési igazgató előadása
  • Üzemlátogatás, múzeumlátogatás
  • Látottak megbeszélése
  • 13:00-tól távozás
  • Opcionális program: bolt megtekintése

A programon a résztvevők frissítőre számíthatnak.

Részvételi feltételek

Jelentkezési határidő: február 20.

A résztvevők maximális száma: 25 fő. A jelentkezéseknél a Lean Tagozat tagjai előnyt élveznek.  Nem tagozati tagok a jelentkezés elfogadásáról február 21-én kapnak értesítést.

Kérjük, hogy aki jelentkezik, de időközben elfoglaltsága akad, az jelezze a rendezveny@logisztika.hu címen, hogy túljelentkezés esetén más tudjon menni helyette.

Jelentkezzen most!

Adjon visszajelzést!