Az MLBKT vállalatlátogatást szervez a Decathlon Hatvanban található közép-európai logisztikai központjába. A RENDEZVÉNY LÉTSZÁMA BETELT! (Igény szerint újabb csoportot is indítunk.)

Vállalatlátogatás a Decathlon közép-európai logisztikai központjába

Az MLBKT vállalatlátogatást szervez a Decathlon Hatvanban található közép-európai logisztikai központjába. A RENDEZVÉNY LÉTSZÁMA BETELT! (Igény szerint újabb csoportot is indítunk.)

Vállalatlátogatás a Decathlon Hatvanban található közép-európai logisztikai központjábaAz Oxylane-csoport legismertebb tagja, a Decathlon 1976-ban alakult Franciaországban. Kezdetben csak sportszerek kereskedelmével foglalkozott, míg 1986-tól sportszergyártással is jelen van a piacon. A tevékenység folyamatos bővülésével, az egyes szervezeti egységek (saját márkaközpontok, kutatás-fejlesztés, logisztika stb.) egyre nagyobbá válásával döntött úgy az anyacég, hogy 2008-ban cégcsoporttá alakul, innentől hívják Oxylane-cégcsoportnak, mely csoport gazdasági eredményének 95 %-át még mindig a Decathlon adja. Csak érzékeltetésképpen: az Oxylane 624 értékesítési egysége közül, 534 Decathlon-áruház van jelenleg, összesen 18 országban. (A többi értékesítési egységről majd esetleg a cégbemutatón beszélek majd) A legutolsó ismert hivatalos adatok szerint a Decathlon, mint sportszerkereskedő a világon az 5. legnagyobb, míg az Oxylane, mint sportszergyártó (a saját márkákkal) szintén 5. (a gyártási tevékenység 16 prszágban zajlik). A teljes csoportnál mintegy 45 ezren dolgoznak.

Magyarországon 2005-ben nyitották az első Decathlon-áruházat. A dinamikus fejlődés egyenes következménye volt a saját regionális logisztikai központ megnyitása 2010 októberében Hatvanban, mely nem csak a 12 magyar áruházat, de az 5 román egységet is kiszolgálja. A raktár 24 ezer m2 alapterületű és közel 4 milliárd forintos beruházás eredményeként jött létre. A cél az, hogy a hatvani raktár 2011-ben már a cseh és török áruházaknak is szállítson, majd esetleges új országok megnyitásával a teljes kelet-európai régió logisztikáját megoldja. A hatvani regionális raktár a 20. regionális raktár az Oxylane-csoporton belül.

Időpont

2011. február 17. csütörtök, 9.45 és 13.30 óra között A RENDEZVÉNY LÉTSZÁMA BETELT! (Igény szerint újabb csoportot is indítunk, előjelentkezni a lap alján található űrlapon lehet.)

Helyszín

Oxylane Logisztikai Központ (Ipari Park), 3000-Hatvan, Csányi út és 32-es út kereszteződése

Megközelítés: Budapest felől az M3-as autópályán érkezve a 58. és 59. km közötti kijáraton kell elhagyni, majd jobbra fordulva (Jászberény felé) a 32-es úton kb 3 km-t haladva a 2. körfogalomnál jobbra lesz található a logisztikai központ.

Tervezett program

9:45
találkozás a Decathlon főbejáratánál, köszöntő

10:00-10:45
szakmai prezentáció Pósfai Gábor, regionális igazgató úr előadásában

10:45-11:00
szünet, kérdések-válaszok

11:00-13:00
helyszínbejárás, a cég bemutatása Sebastien Faure úr, a logisztikai központ igazgatója vezetésével
(a bemutató angol nyelven zajlik, szükség esetén a fordítás megoldható)

13:00-13.30
kötetlen beszélgetés, a felmerülő kérdések megvitatása

Fontos tudnivalók
  • A részvétel előzetes regisztrációhoz között.
  • Kérjük, amennyiben autóval érkezik, a jelentkezési lapon feltétlenül adja meg autója rendszámát, a sorompóval ellátott bejáratnál ellenőrzik.
  • A központ területén a fotózás engedélyezett, mobiltelefon bevihető.
  • Érkezéskor a recepción mindenkinek regisztrálnia kell, ehhez a recepciós fog segítséget nyújtani.
  • Fontos, hogy a raktár területére csak munkavédelmi cipőben lehet belépni, ezeket a cég biztosítja.

Részvételi díj

MLBKT/SZVT tagoknak ingyenes.

Nem MLBKT-tagok számára 5.000Ft+ÁFA.

Jelentkezés és részvételi feltételek

A jelentkezéshez, kérjük, töltse ki az online jelentkezési lapot. Jelentkezési határidő: 2011. február 15. kedd 20.00 óra

A részvételt lemondani írásban lehet 2011. február 16-án 16.00 óráig.
Résztvevők maximális létszáma: 25fő.

Jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. Az MLBKT tagjai elsőbbséget élveznek. Túljelentkezés esetén cégenként csak 1 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

A RENDEZVÉNY LÉTSZÁMA BETELT! Igény szerint újabb csoportot is indítunk.

Előjelentkezés egy későbbi időpontra!

A feliratkozókat értesíteni fogjuk az újabb turnus indulásáról.

Adjon visszajelzést!