Logisztikai és beszerzési tréningek
Incoterms 2010Az INCOTERMS 2010-zel kapcsolatban szervezünk workshopot 2011. március 28-án. Többek között szó lesz a változás okairól és az új klauzulákról, azok alkalmazásának sajátosságairól is.

INCOTERMS 2010 workshop – 2011. március 28..

Incoterms 2010INCOTERMS 2010- 2011-től hatályban!

Az INCOTERMS ? mint állandó fejlődésben lévő kereskedelmi szokásjog – folyamatosan igazodik a nemzetközi gazdasági folyamatok változásaihoz. Többéves szakmai egyeztetési folyamat zárult le azzal, hogy elkészült az INCOTERMS 2010, amely 2011-től lépett hatályba. Az MLBKT egynapos, intenzív workshopján többek között szó lesz a változás okairól és az új klauzulákról, azok alkalmazásának sajátosságairól is.

Képzési információk

INCOTERMS 2010
Időtartam6 óra
Képzési napok2011. március 28.
Tervezett kezdési időpont13 óra
Jelentkezési határidő2011. március 22.
Jelentkezés feltételeKözépfokú iskolai végzettség (érettségi bizonyítvány)
Helyszín1061 Budapest, Király u. 12.
LétszámMinimum 10 fő
Igazoló iratrészvételi igazolás
Képzési díj15 000 Ft+áfa*
Kedvezmények20%**
KapcsolatBenesch Anita, 1/267-8740

*A részvételi díj tartalmazza a jegyzetek, a frissítők  és a részvételi igazolás kiállításának költségeit.

**MLBKT tagoknak vagy cégenként minimum 2 fő jelentkezésekor 12 000 Ft+áfa/fő kedvezményes részvételi díjat biztosítunk.

Jelentkezési lap letöltése

A workshop vezetői

BGF Külkereskedelmi Karának oktatói:

  • Áts Júlia
  • Mosonyiné Ádám Gizella
  • Dr. Horváth Annamária

Tematika

I. A változások okai: út az INCOTERMS 2010-ig.

Az INCOTERMS 2010. újdonságai

Az EXW? és az FCA? klauzulák alkalmazási sajátosságai

II. A vizi klauzulák az INCOTERMS 2010-ben: FAS?;FOB?; CFR?; CIF?,

A CPT? és a CIP? klauzulák előnyei

III. Az új klauzulák az INCOTERMS 2010-ben: a DAT? és a DAP?

A DDP? klauzula alkalmazásának sajátosságai.

További információk és jelentkezés

MLBKT Titkárság
1061 Budapest, Király u. 12.
Tel./Fax: 1/267-8740, 1/267-9619
E-mail: Benesch Anita, anita.benesch@logisztika.hu

Jelentkezési lap letöltése

Adjon visszajelzést!