A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság alapításának 20. évfordulóját ünnepli idén. Leporoltuk a padláson talált tárgyi emlékeket, átlapoztuk az Éves Jelentéseinket, beszkenneltük az összes eddig megjelent Logisztikai Híradó címlapját, és rengeteg fényképet a digitális kor előtti időkből. Készülünk néhány meglepetéssel is.

Ingyenes belépőt nyerhet MLBKT-s emlékeivel!

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság alapításának 20. évfordulóját ünnepli idén. Leporoltuk a padláson talált tárgyi emlékeket, átlapoztuk az Éves Jelentéseinket, beszkenneltük az összes eddig megjelent Logisztikai Híradó címlapját, és rengeteg fényképet a digitális kor előtti időkből.

Készülünk néhány meglepetéssel is.

A születésnapot különleges gálavacsorával ünnepeljük április 15-én, az Európa Hajón. Az ünnepi partira most Ön is nyerhet egy ingyenes belépőt, ha segít nekünk az emlékek felidézésében, az MLBKT nem hivatalos történetének megírásában!

Pályázatot hirdetünk MLBKT-s emlékek, hangulatok, történetek felidézésére!

MLBKT 20 – Pályázati feltételek

Ki nevezhet?

Az MLBKT egykori és jelenlegi tagjai, hallgatói, rendezvényeinek résztvevői pályázhatnak.

Feladat

Terjedelmi korlát nélkül várjuk az emlékezetes MLBKT-s történeteket, jellemző mondatokat, megható emlékeket, poénokat, vagy akár fényképeket is!

Formátum

Nincs megkötés.
Csak annyit kérünk, hogy a pályázó adja meg nevét, e-mail címét és telefonszámát, valamint egy portréképet jpg formátumban!

Nyeremény

A legtöbb pontszámot kapó pályázat szerzője ingyenes belépőjegyet nyer az MLBKT jubileumi partijára, illetve visszanyerheti a már befizetett jegye árát.

A pályázatra beérkezett írásokat az MLBKT publikálja.

Beküldési határidő

2011. március 30., éjfél

Eredményhirdetés

2011. árpilis 1.

Írásaikat, elmékeiket a logisztika@logisztika.hu címre várjuk!

Logisztikai Híradó 2004. június - 2006. október

Adjon visszajelzést!