A hazai Beszerzési Menedzser Indexet ismertető jelentés a következő hónaptól nem tartalmazza majd a részindexek pontos értékét. (Új rendelések, termelési mennyiség, foglalkoztatás, szállítási átfutási idő, vásárolt készletek.)

Áprilistól csak MLBKT tagok, előfizetők és adatszolgáltatók kapják ingyen az Üzleti Gyorsjelentést

A Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság minden hónap első munkanapján kiadott Üzleti Jelentések című sajtóanyagának tartalma 2011. április 1-től változik. A hazai Beszerzési Menedzser Indexet ismertető jelentés a következő hónaptól nem tartalmazza majd a részindexek pontos értékét. (Új rendelések, termelési mennyiség,  foglalkoztatás, szállítási átfutási idő, vásárolt készletek.) A továbbiakban az Üzleti Gyorsjelentéshez és az alindexekhez kizárólag a

  • a felmérésben résztvevők
  • az előfizetők
  • az MLBKT tagjai

férhetnek majd hozzá. A sajtójelentésben a jövőben listát közlünk azokról a termékekről, melyekből az adott hónapban hiány volt a beszerzési piacon, illetve amelyek ára jelentősebben változott az előző hónaphoz viszonyítva a feldolgozóipari vállalatok beszerzési vezetői által adott információk alapján. A változtatások célja, hogy igazodjunk a BMI közzétételének nemzetközi trendjeihez, védjük előfizetőink és tagjaink érdekeit, valamint csak a sajtó számára fontos és érdekes információkat közöljünk. [stextbox id=”info”]Szeretne hozzájutni az alindexekhez is? Három lehetősége van:

További információk a linkek alatt.[/stextbox]

Beszerzési Menedzser Index, Üzleti Jelentések előfizetésFizessen elő most!

Adjon visszajelzést!