Jubileumi ünnepség a Dunán ? 20 éves az MLBKT

Ebben az évben ünnepli alakulásának 20. évfordulóját a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság. A jubileum alkalmából születésnapi partit rendezünk, amelyre minden kedves tagunkat, barátunkat, partnerünket szeretettel várjuk!

20 éves az MLBKT. Jubileumi találkozó a Duna vizén!

MLBKT jubileumi partiHelyszín

Európa Hajó, Budapest, I. kerület, Szilágyi Dezső tér, Alsórakpart

Időpont

2011. április 15., 18.30-23.30 óra

Program
  • Kiss Péter, az MLBKT elnöke üdvözli a megjelenteket
  • Chikán Attila, az MLBKT társelnöke emlékezik a társaság első 20 évére
  • Köszöntőt mond Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára

A gálavacsoráról a hajó Michelin-csillaggal kitüntetett séfje gondoskodik, a jegyek korlátlan italfogyasztást tartalmaznak. Fellép a Budapest Bár. Az ünnepségen bárki felkerülhet a Logisztikai Híradó címlapjára is.

Részvételi díj

20.000 Ft + Áfa/fő

A jelentkezés beérkezését követően számlát küldünk. A számla tárgya “MLBKT rendezvény részvételi díj”.
A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni.
Számlaszám: K&H Bank 10200823-22223876-00000000

Részvételi feltételek

Jelentkezni április 10-ig az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és a részvételi díj átutalásával lehet. A foglalásokat a részvételi díj beérkezésekor igazoljuk vissza. Maximum 180 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. A lemondást kizárólag írásban fogadjuk el április 12-ig! Irásbeli lemondás hiányában, távolmaradás esetén sem tudunk eltekinteni a teljes részvételi díj megfizetésétől. A belépődíj tartalmazza a programon való részvételt, a fogadóitalt, a svédasztalos gálavacsorát, korlátlan italfogyasztást 19:00-23:00 óra között. A hajó előre láthatóan 19:30-kor kifut a kikötőből, és kb. egyórás idősávban nem tartózkodik majd a Szilágyi Dezső téri kikötőjében. Ingyenes parkolásra a Szilágyi Dezső téren van lehetőség.

Nagyobb társaságoknak asztalfoglalásra minimum 6 fő jelentkezése esetén tudunk lehetőséget biztosítani. Kérjük, hogy a csoportos foglalási igényt a jelentkezési lap megjegyzés rovatában jelezzék az asztaltársasággal egyeztetett közös foglalási jelszóval! (A jelszó lehet pl. tagozatnév, cégnév, stb.)

A beléptetés név szerint történik, ezért kérjük, hogy a jelentkezéskor ne csak az igényelt jegyek darabszámát adják meg, hanem a résztvevők nevét és e-mail címét is!

Szponzorok, támogatók

Gyémánt fokozatú támogató - ElectroluxEzüst fokozató szponzor - SSI Schäfer
Beszerzés.hu - beszerzési döntéshozók portálja

A résztvevők kényelmes és biztonságos utazásáról kedvezményes árakon gondoskodik a Rádió Tele5 Taxi. A rendezvény vendégei a regisztrációt követően jelszót kapnak, amellyel kedvezményes áron utazhatnak a Rádió Tele5 Taxival. Csatlakozna a támogatók közé? További információ itt!

Jelentkezési lap

Név:*
E-mail:*
Jegyek száma (20.000 Ft+áfa/fő):*
Számlázási cím:*
Számla postázási cím:
Partner/partnerek neve:
Partner/partnerek e-mail címe:
Megjegyzés:
A részvételi feltételeket megismertem és elfogadom!:* Igen
Nem