Idén tizenhatodik éve készül globális felmérés a logisztikai szolgáltató piacról. A Penn State University, a Capgemini Consulting, a Panalpina, a Heidrick & Struggles az ellátási lánc vezetőket kérdezi tapasztalataikról. Értékes nyeremények a válaszokért cserébe!

3PL felmérés idén is

Idén tizenhatodik éve készül globális felmérés a logisztikai szolgáltató piacról. A Penn State University, a Capgemini Consulting, a Panalpina, a Heidrick & Struggles az ellátási lánc vezetőket kérdezi tapasztalataikról. Értékes nyeremények a válaszokért cserébe!

Tíz részvevő ingyenes részvételi lehetőséget nyer az ?eyefortransport?s 3PL Summits? valamelyikére (a 2500 dollár értékben), ami a világ legnagyobb rendezvénye, ahol logisztikai szolgáltatók és felhasználók találkoznak. Az egyik rendezvény Atlantában lesz június 21-23. között, a másik Antwerpenben, novemberben. A nyerteseket április 30-án sorsolják, érdemes tehát minél előbb kitölteni a kérdőívet!

Minden kitöltő már a nyilvános szeptemberi megjelenés előtt kézhez kapja a tanulmányt. Mindenki véleményére számítanak ? legyen az 3PL szolgáltató, felhasználó vagy nem felhasználó.

A kérdőív nyelve az angol, kitöltése, amit csak az interneten keresztül történhet, és kb. 15 percet vesz igénybe!

A kitöltéshez kérjük, kattintson ide!

A korábbi kutatási beszámolók ide kattintva érhetőek el.

Adjon visszajelzést!