A logisztikai szakmai szervezetek civil szerveződése, a Logisztikai Egyeztető Fórum (LEF) idén lett ötéves. Az évforduló alkalmából született meg a LEF-díj, amelyet első alkalommal az a két kolléga kapott meg, akik vitathatatlanul a legtöbbet tették eddig a LEF ismertségének és elismertségének a növeléséért, a szervezet működéséért és sikeréért.

Déri András és Némon Zoltán kapták az első LEF-díjakat

A logisztikai szakmai szervezetek civil szerveződése, a Logisztikai Egyeztető Fórum (LEF) idén lett ötéves. Az eltelt időszak alatt sok, fontos dokumentumot és véleményt alkotott meg, folyamatosan tartotta, vagy sajnos az utóbbi időben csak tartani próbálta a kapcsolatot a megfelelő kormányzati szervekkel.

Az évforduló alkalmából született meg a LEF-díj, amelyet első alkalommal az a két kolléga kapott meg – mindketten az MLBKT elnökségi tagjai -, akik vitathatatlanul a legtöbbet tették eddig a LEF ismertségének és elismertségének a növeléséért, a szervezet működéséért és sikeréért.

Némon ZoltánNémon Zoltán a LEF főtitkáraként végzett igen értékes munkát. Nagy precizitással kezelve a dokumentumokat, értő szemmel figyelve a különféle megjelent és vitára éppen hogy csak bocsátott anyagokat, folyamatosan informálta a tagokat a lehetséges lépésekről is gyűjtötte, rendszerezte és továbbította a véleményeket. Szervezte az üléseket, folyamatosan tartotta a ?lelket? a LEF-ben és építette a kapcsolatokat. Hatalmas kapcsolati tőkéjére és tapasztalatára nagymértékben tudott a szervezet támaszkodni, és igen nagy részt jelentettek ezek sikereinkből. Folyamatosan képviselte a LEF-et fontos rendezvényeken és ismertette az álláspontunkat.

Déri AndrásDéri András nélkül egyetlen elemző anyag, Logisztikai Körkép vagy stratégia nem készülhetett volna el. Fáradhatatlan energiával küzdött azért, hogy a véleményeket, javaslatokat be tudja gyűjteni a tagszervezetektől. Értő kézzel és szakmaisággal gyúrta a beérkező anyagokat és információhalmazokat jól szerkesztett, könnyen olvasható és szakmailag is magas színvonalú dokumentumokká. Folyamatosan igyekezett a szervezetet és annak vitáit mindig a lényegre koncentráló, alapvető dolgokkal foglalkozó és helyes irányba terelni. Sok rendezvényen képviselte a LEF-et, és folyamatosan kommunikálta szakmai álláspontunkat.

A  cikk a Logisztikai Híradó XXI. évfolyamának 2. számában olvasható. A Logisztikai Híradó az MLBKT tagoknak szóló zárt terjesztésű szaklap. Ha szeretne hozzáférni a többi cikkhez, csatlakozzon az MLBKT tagjai közé.

Kiss Péter, az MLBKT elnöke

Adjon visszajelzést!