A BKIK Ipari Tagozata A közbeszerzési jog nemzetközi kérdései címmel tart rendezvényt, ahol Steven L. Schooner és Christopher R. Yukins professzorok, a George Washington Egyetem Közbeszerzési Jogi Programjának vezető oktatói adnak elő.

A közbeszerzési jog nemzetközi kérdései

A BKIK Ipari Tagozata A közbeszerzési jog nemzetközi kérdései címmel tart rendezvényt, ahol Steven L. Schooner és Christopher R. Yukins
professzorok, a George Washington Egyetem Közbeszerzési Jogi Programjának vezető oktatói adnak elő.

Időpont

2011.május 24-én 14.00-16.00

Helyszín

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, 1016. Budapest Krisztina krt. 99., VII. emelet, Széchenyi terem (Díszterem)

SchoonerChris YukinsA George Washington University két, a közbeszerzési jog nemzetközileg elismert szaktekintélye a közbeszerzési jog nemzetközi kérdései témakörében tart előadást, melyet rövid szakmai beszélgetés követ. A találkozó a nemzetközi gyakorlati ismeretek nyújtásán túl alkalmat teremt a nemzetközi közbeszerzési tapasztalatok cseréjére a beszerzési vezetők és a közbeszerzési piac szereplőinek szemszögéből.
Az előadás angol nyelven történik, melyet rövid szakmai beszélgetés követ. A helyszínen szinkrontolmács segíti az előadást.

Szervezők: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, Alapítvány a Korszerű Közbeszerzésért, MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja.
Az előadáson és szakmai beszélgetésen való részvétel ingyenes.

Kérjük, hogy részvételi szándékát, jelezze az itt letölthető jelentkezési lapon a BKIK Ipari Tagozatának Titkáránál, Rab Krisztinánál, az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: 06 1 488-2154, Fax: 06 1 488-2172
E-mail: rab.krisztina@bkik.hu

Adjon visszajelzést!