A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság workshopot szervez dr. Tátrai Tünde vezetésével a 2012. január 1-től hatályba lépő új közbeszerzési törvényről november 10-én. A workshop azoknak a gyakorló közbeszerzőknek és érdeklődőknek szól, akik általános képet kívánnak kapni az módosuló jogszabályi környezetről, gyakorlati példákon keresztül.

Közbeszerzési workshop a 2012. január 1-től életbe lépő változásokról

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság workshopot szervez dr. Tátrai Tünde vezetésével a 2012. január 1-től hatályba lépő új közbeszerzési törvényről november 10-én.

A workshop azoknak a gyakorló közbeszerzőknek és érdeklődőknek szól, akik általános képet kívánnak kapni az módosuló jogszabályi környezetről, gyakorlati példákon keresztül.
A workshopon arra keressük a választ, hogy milyen a kapcsolat az új és a régi törvény között, milyen az új szabályozás logikája, melyek a sarkalatos pontjai, a változás irányai.

A szeminarizált programon lehetőség van a kérdések feltételére, és a szabályozás közös értelmezésére, gyakorlati példákkal, jogorvoslati esetekkel.

Többek között érintjük az alábbi témákat:
  • Új közbeszerzési törvény, új felépítés, új egyszerű eljárásrend. Módosult keretmegállapodásos eljárási szabályok.
  • Alvállalkozó, erőforrást nyújtó szervezet, közös ajánlatkérő, közös ajánlattevő az új szabályozásban.
  • Megszűnő eredményhirdetés és szerződéskötési időpont, új jogorvoslati szabályok, a szerződéskötés és teljesítés módosuló előírásai.
Időpont

2011. november 10., 9.00

Helyszín

MLBKT Titkárság (1061 Budapest, Király u. 12.)

Előadónk

Dr. Tátrai Tünde, közbeszerzési szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem adjunktusa

Részvételi díj

20 900 Ft+ÁFA/fő; MLBKT tagoknak és vállalatonként 2 vagy több fő jelentkezése esetén 18 800 Ft+ÁFA/fő

A részvételi díj tartalmazza a workshop előadásainak anyagát, a kávészünet költségeit és a program részvételi igazolásának kiállítási költségeit. A workshopot min. 12 fős létszám mellett tartjuk meg!

Jelentkezési határidő: 2011. november 3.

Jelentkezési lap letöltése

Kapcsolat és jelentkezés

Benesch Anita, anita.benesch@logisztika.hu
Telefon/fax: 1/267-8740

Adjon visszajelzést!