A megalakulásának 20. évfordulóját ünneplő Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság találkozóra hívja a nagy múltú és presztízsű szakirányú továbbképzésének egykori hallgatóit. Az alumni találkozó célja, hogy élő közösség alakuljon a szakma elitképzésén végzettekből.

Alumni találkozó az MLBKT és a Budapesti Corvinus Egyetem (volt BKAE / BKE) logisztikai és beszerzési szakirányú továbbképzésén végzetteknek

Budapesti Corvinus Egyetem

A megalakulásának 20. évfordulóját ünneplő Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság találkozóra hívja a nagy múltú és  presztízsű szakirányú továbbképzésének egykori hallgatóit. Az alumni találkozó célja, hogy élő közösség alakuljon a szakma elitképzésén végzettekből.

Az egyedülálló kapcsolatépítési lehetőséget csak a Budapesti Corvinus Egyetem (korábbi nevén: Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem vagy Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem) alábbi szakjain végzett egykori hallgatóknak és oktatóinak biztosítjuk:

MLBKT

  • Logisztikai menedzsment (1993-2008)
  • Logisztika és ellátási lánc menedzsment (2009)
  • Beszerzési menedzsment (2010)
Időpont

2011. szeptember 21., 18:00-21:00. Regisztráció 17:30-tól.

Helyszín

Budapesti Corvinus Egyetem főépülete, III-as előadó (1093 Budapest, Fővám tér 8.), az aula mellettAlumni találkozó

Az alumni találkozó programja

  • Dr. Chikán Attila, az MLBKT társelnöke és Dr. Gelei Andrea (BCE Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék tanszékvezetője) köszönti a résztvevőket.
  • Egy óra World Café – irányított beszélgetés asztaltársaságonként több témáról az oktatók és az egykori hallgatók között. (A World Café egy egyszerű módszer arra, hogy lényegi kérdésekkel kapcsolatos társalgások élő hálózatát hozzuk létre, miközben kávéházi miliőt teremtünk. A World Café gondolatcserére épít egy témavezető moderációjával, oldott beszélgetést generál unalmas előadások helyett.)
  • Ezt követően svédasztalos vacsora és kapcsolatépítési, beszélgetési lehetőség.
Részvételi díj és feltételek

6000 Ft/fő – amely az ellátás költségeit fedezi, a számlát MLBKT rendezvény címen állítjuk ki.

Jelentkezni szeptember 9-ig az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével és a részvételi díj átutalásával lehet. A jelentkezéseket a részvételi díj beérkezésekor igazoljuk vissza. A lemondást kizárólag írásban fogadjuk el szeptember 12-ig! Írásbeli lemondás hiányában, távolmaradás esetén sem tudunk eltekinteni a teljes részvételi díj megfizetésétől. A részvételi díj tartalmazza a programon való részvételt és az ellátást. A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni.

Számlaszám: K&H Bank 10200823-22223876-00000000

A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. A rendezvényen fotó, videó és hangfelvétel készítése előzetes engedélyhez kötött, amely a logisztika@logisztika.hu címen kérhető!

További információ

Csepely Krisztina
krisztina.csepely@logisztika.hu
1/267-8740

Jelentkezzen most!

Adjon visszajelzést!