Lean logisztikai szimulációt és interaktív workshopot szervez az MLBKT Lean Tagozata az E-Con Group vezetésében. A programon résztvevők egy valós logisztikai esettanulmányt fognak feldolgozni, amely logisztikai és raktározási területeken mutatja be a lean eszköztár alkalmazását.

Lean logisztikai szimuláció

Lean logisztikai szimulációt és interaktív workshopot szervez az MLBKT Lean Tagozata az E-Con Group vezetésében. A programon résztvevők egy valós logisztikai esettanulmányt fognak feldolgozni, amely logisztikai és raktározási területeken mutatja be a lean eszköztár alkalmazását.

Időpont

2011. szeptember 28., 16.00 ? 19.00

Helyszín

Budapesti Corvinus Egyetem Főépület 3002-es terem

Előadó

Ősz Gábor, az E-Con Group lean logisztika tanácsadója

Részvételi díj

MLBKT tagoknak ingyenes.
Nem MLBKT-tagok számára 5.000Ft+ÁFA.

Részvételi feltételek

Jelentkezni szeptember 26-ig az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével és amennyiben a jelentkező nem jogosult ingyenes részvételre, a részvételi díj átutalásával lehet. A lemondást kizárólag írásban fogadjuk el szeptember 26-ig! Írásbeli lemondás hiányában távolmaradás esetén sem tudunk eltekinteni a teljes részvételi díj megfizetésétől.  A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni.

Számlaszám: K&H Bank 10200823-22223876-00000000

A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. A rendezvényen fotó, videó és hangfelvétel készítése előzetes engedélyhez kötött, amely a logisztika@logisztika.hu címen kérhető!

Résztvevők maximális létszáma: 17 fő.
Jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. Az MLBKT tagjai elsőbbséget élveznek. Túljelentkezés esetén cégenként csak 1 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

Jelentkezzen most!

Adjon visszajelzést!