Az egyetemi, főiskolai oktatók felé tesz gesztust az MLBKT azzal, hogy idén is megkönnyíti a kongresszusi részvételt kedvezményes oktatói árakkal. Célunk, hogy az oktatók, a hallgatók és a munkaadók között folyamatos párbeszéd alakuljon ki versenyképességünk érdekében!

Kedvezményes kongresszusi részvétel oktatóknak

Az egyetemi, főiskolai oktatók felé tesz gesztust az MLBKT azzal, hogy idén is megkönnyíti a kongresszusi részvételt kedvezményes oktatói árakkal.

Programfüzet letöltése

A főállású oktatók és nappali képzésben résztvevő PhD hallgatóknak biztosított díjak több tízezer forintos megtakarítást jelentenek az intézményeknek. Bízunk benne, hogy az ország valamennyi logisztikát oktató tanszékéről érkezik majd képviselő a rendezvényre.

Az eseményen lesz az MLBKT Lőrincz Péter Diplomamunka Pályázatának eredményhirdetése, és idén is szervezünk Hallgatói Konferenciát.

Célunk, hogy az oktatók, a hallgatók és a munkaadók között folyamatos párbeszéd alakuljon ki versenyképességünk érdekében!

Szállásigénylő lap letöltése

A kongresszus idei sztárvendége Mérő László matematikus, pszichológus lesz, aki a kooperációról és a versengésről osztja meg a gondolatait.

Előadó szervezetek között

Jelentkezési lap letöltéseAudi Hungaria Motor, BCS Hungary, Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Chinoin, CO-OP, DHL, E. ON, E-CON Group, EGIS, Electool, EuroCloud, Hay Group, Heineken, Hödlmayer Hungária, Jabil Circuit Hungary, LEGO, MÁV, Metro, Microsoft, MOL, Raiffeisen Bank, Robert Bosch Elektronika, SSI Schäfer, Szent István Egyetem, Szerencsejáték Zrt., Unilever, Vodafone, Waberer?s, XAPT, Zwack Unicum

Jelentkezni az oktatói jelentkezési lapon lehet, a szállásfoglalás egyénileg zajlik!

MLBKT kongresszus

Adjon visszajelzést!