Nincs elég erőforrás, nincs elég pénz, nincs elég munkaerő - vajon hányszor hangzik el ez az országban egy nap alatt? A 19. MLBKT kongresszuson ezekre az égető kérdésekre keressük az új válaszokat. Hogyan tudunk hatékony ellátási láncokat működtetni erőforrás korlátos környezetben?

Emberi erőforrásokról a kongresszuson

Nincs elég erőforrás, nincs elég pénz, nincs elég munkaerő – vajon hányszor hangzik el ez az országban egy nap alatt? A 19. MLBKT kongresszuson ezekre az égető kérdésekre keressük az új válaszokat. Hogyan tudunk hatékony ellátási láncokat működtetni erőforrás korlátos környezetben?

Kaszás HelgaA kongresszus első napján önálló szekció foglalkozik az emberi erőforrásokban rejlő lehetőségekkel. A szekció vezetője Kaszás Helga (Eurest) lesz, akinek “szíve csücske” a szervezetfejlesztés, tudásmenedzsment. A tehetség-menedzsment, az átszervezés, az informatikai fejlesztés és a bérezés négy olyan eszköz, amelynek segítségével hatékonyabban tudunk gazdálkodni a rendelkezésünkre álló munkaerővel és saját energiáinkkal.

Programfüzet letöltése

Többek között ezekről a témákról is szó lesz november 16-án Siófokon, az MLBKT Hatékony logisztika erőforrás-korlátos környezetben című kongresszusán.

Emberi erőforrások szekció – nov. 16.

Talent Management a gyakorlatban

Szigetvári Csenge

Szigetvári Csenge, talent manager, Grundfos Magyarország Gyártó Kft.

A kiemelkedően tehetséges emberek kiválasztása és fejlesztése nélkülözhetetlen a hosszú távú célok eléréséhez. A Talent Management egy stratégiai megközelítés, amelyet a Grundfos a tehetséges emberek irányítátásra és motiválására alkalmaz.

Logisztikai osztályoktól a Kompetencia Központ felé? Az E.ON Hungária csoport SCM evolúciója

Dr. Fekecs Béla Zoltán

Fekecs Béla Zoltán, logisztikai igazgató, E.ON Hungária Zrt.

Az E.ON Hungária csoport a magyar gazdaság egyik meghatározó szereplője. Öt kulturálisan és regionálisan is különböző energiaszolgáltató és számos kapcsolódó vállalat logisztikai/beszerzési osztályaiból kellett létrehozni egy versenyképes, centralizált ellátási lánc menedzsmentet, amely a cégcsoport nemzetközi együttműködésében is aktív szereplő.

Munkaerő logisztika; ahogy egy magyar nagyvállalatnál gondolják

Vadas GyörgyVadas György, tanácsadó, BCS Hungary Kft.

Egy folyamatos üzemben komoly gondot jelent a gépeket kezelő, a műszakokban dolgozó munkaerő gyárba érkezése, a humánlogisztikai kérdésekből adódó kihívások megoldása. A mai modern technológia lehetőséget teremt arra, hogy már a beutazás ideje alatt folyamatos információkat nyerjünk a dolgozók státuszáról. Éppen ezért mondhatjuk, hogy: SAFETY FIRST, BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT.

Idei eredmények és legfrissebb trendek a logisztika szektor javadalmazásában.

Jakabos TündeJakabos Tünde, javadalmazási üzletág vezető, Hay Group

A megfelelő embert a megfelelő helyre ? hangzik a HR szakemberek jelmondata. Azonban ebből hiányzik egy fontos tényező: mennyiért? A Hay Group idei jövedelemszint-felmérésének logisztikai eredményeiből választ kaphatunk erre a kérdésre is. A szektorra jellemző kompenzációs kérdések és tendenciák ismertetésével bemutatásra kerül, hogyan is néz ki ma egy logisztikai szakember fizetési csomagja.

Az előadásokat követően interaktív beszélgetéssel folytatódik a szekció. További információ, jelentkezés, szállásigénylés itt >>


MLBKT kongresszus

Adjon visszajelzést!