Munkatársunk, Szudi Antal a Logisztikai Híradó felelős szerkesztője nyolc év után elköszönt az MLBKT-tól. Karrierjét Magyarország moszkvai nagykövetségén folytatja tovább.

Szudi Antal Moszkvában folytatja

Emlék Szudi AntalnakMunkatársunk, Szudi Antal a Logisztikai Híradó felelős szerkesztője nyolc év után elköszönt az MLBKT-tól. Karrierjét Magyarország moszkvai nagykövetségén folytatja tovább.

Tóni katonai pályáról került a logisztikai vonalra, majd a BCE posztgraduális logisztikai képzésének hallgatójaként ismerkedett meg az MLBKT-val, és miután abban az időben szeretett volna munkahelyet váltani, elvállalta a Híradó szerkesztését. Bár ez egy új kihívás volt számára, nem sokat tétlenkedett, és azonnal nekilátott az újság tartalmi és küllemi fejlesztéséhez. Egy rövid idő után szinte már gyerekének tekintette a lapot, mindig törekedve arra, hogy kielégítő információkkal lássa el olvasóit.

Az utolsó általa szerkesztett lapszámot is ugyanolyan szeretettel és büszkénlobogtatta, mint amikor az ő általa elsőként elkészített számot, KÖSZÖNET neki ezért!

Egyénisége, humora, segítőkészsége már most hiányzik a Titkárságnak! Talán, ha a nagy hidegből elege lesz, újra visszatér hozzánk. 🙂

Sok sikert kívánunk neki!

Adjon visszajelzést!