Az MLBKT Hatékony logisztika erőforrás-korlátos környezetben című kongresszusán üzleti kapcsolatépítésre biztosít szervezett kereteket. A november 16-án este zajló Speed Networking című programon minitárgyalásokra és kapcsolatépítésre lesz lehetőségük a logisztikai szolgáltató cégek, a gyártó, termelő cégek, kereskedő, tanácsadó vállalkozások, stb. képviselőinek.

Speed Networking a kongresszuson, hogy felpörögjenek az üzleti kapcsolatok

Az MLBKT Hatékony logisztika erőforrás-korlátos környezetben című kongresszusán üzleti kapcsolatépítésre biztosít szervezett kereteket.
A november 16-án este zajló Speed Networking című programon minitárgyalásokra és kapcsolatépítésre lesz lehetőségük a logisztikai szolgáltató cégek, a gyártó, termelő cégek, kereskedő, tanácsadó vállalkozások, stb. képviselőinek. Fehérasztal mellettA cél nem feltétlenül az azonnali üzletszerzés, hanem egymás jobb megismerése és a kapcsolatok fejlesztése.
A másfél órás programon maximum 60 fő vehet részt ingyenesen a konferencia vendégei közül. A rendezvény külön regisztrációt igényel, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk és cégenként csak egy fő részére biztosítjuk. Az eseményre szerdán kapnak meghívást azok, akik már regisztráltak a kongresszusra.
A kapcsolatépítést a szerda esti vacsorát követően Bowling Bajnoksággal és számos ingyenes játékkal segítjük. November 17-én este a hagyományos bankettel folytatódik a társasági események sora.

Jelentkezzen, hogy meghívást kaphasson a Speed Networking-re!


MLBKT kongresszus

Adjon visszajelzést!