Balogh Ferenc, az ECR Magyarország főtitkára vezeti a Hatékonyságnövelés forrásai az FMCG ellátási láncban című szekciót az MLBKT kongresszuson. A szekción kívül a Heineken, a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt. és a Zwack is tart még előadást a szektorból.

Hatékonyságnövelés forrásai az FMCG ellátási láncban

Balogh Ferenc, az ECR Magyarország főtitkára vezeti a Hatékonyságnövelés forrásai az FMCG ellátási láncban című szekciót az MLBKT kongresszuson. A szekción kívül a Heineken, a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt. és a Zwack is tart még előadást a szektorból.

A szekció nyitóelőadója Csorba László, ellátási lánc vezető (Metro Kereskedelmi Kft.) lesz, aki Mérhető kockázat a beszállító ? kereskedő kapcsolatban címmel tart prezentációt.

Pusztai László, az Unilever Magyarország Kft. raktározási és disztribúciós vezetője bemutatja a globális ellátási lánc szervezet kapcsolatát a hazai központtal.

Süle EditSüle Edit, egyetemi adjunktus, és dr. Földesi Péter, egyetemi docens (SZE) Álom és valóság ? avagy mennyire reálisak az időigények a logisztikában ? egy empirikus vizsgálat tapasztalatai című előadásukban országos vizsgálatok alapján mutatják be, hogy a vállalati logisztikai időigényeket milyen szokatlannak tűnő elemek alakítják, és miként térítik el a vállalati működésből levezethetőktől. Következményeket és reagálási lehetőségeket is fölvázolnak az előadók.

Becske ÖdönA forgalom változásából adódó logisztikai feladatok megoldásáról beszél Becske Ödön, a Co-op Hungary Zrt. logisztikai központjának vezetője.
A gazdasági nehézségek hatására jelentkező gazdálkodási feladatok illetve változások megoldása gyorsabb reagálási készséget igényel napjainkban, mint korábban.

A szekciót kerekasztal-beszélgetés zárja.

November 9-ig várjuk jelentkezését!

Jelentkezzen most!

Adjon visszajelzést!