Az MLBKT Oktatói Tagozata következő ülését a belvízi hajózással és a belvízi szállítással kapcsolatos új tananyagokról tartja.

E-learning és hajózás témában ülésezik az Oktatói Tagozat

Az MLBKT Oktatói Tagozata következő ülését a belvízi hajózással és a belvízi szállítással kapcsolatos új tananyagokról tartja.

Helyszín:

1061 Budapest, Király u. 12.; a  Hungaropharma épülete, 252-es terem.

Időpont:

2011. november 10., 17 órától

A BME Repülőgépek és Hajók Tanszéke – a NELI projekt keretén belül – elindította a magyar nyelvű INeS ? Danube internetes platformot, mely az ILIAS elektronikus oktatási eszközre támaszkodva a belvízi hajózással és a belvízi szállítással kapcsolatos alapvető tananyagokat elektronikusan (eLearning) tartalmazza. Az INeS – Danube platform nem csak egy internetes tananyag-tár, hanem az ILIAS rendszer nyilvántartási, oktatásszervezési, interaktív tananyag-fejlesztési valamint egyéb oktatást segítő lehetőségeit kínálja a felhasználóknak.

Rendezvényünkön Hargitai László Csaba (adjunktus, BME – Repülőgépek és Hajók Tanszék) erről a fejlesztésről illetve Zarka Dénes (fejlesztési vezető, BME ? Alkalmazott Pedagógia és Pszichológia Intézet – Oktatásinnovációs és Felnőttképzési Központ) az elektronikus oktatás lehetőségeiről tart előadást.

Az előadások tervezett felépítése:

1.A NELI projekt bemutatása
A hajózással kapcsolatos képzések feltérképezését és támogatását célzó projekt célkitűzéseinek, munkájának és eddigi eredményeinek általános bemutatása.

2. Az eLearning szerepe az oktatásban
Az elektronikus oktatástechnológia. A didaktikai követelmények és elvárások bemutatása a lehetőségek tükrében.

3. A NELI projekt eLearning – fejlesztés területén végzett nemzetközi tevékenysége
A projekt hajózással kapcsolatos oktatástechnikai fejlesztéseinek bemutatása.

4. A BME Repülőgépek és Hajók Tanszéken felállított INeS ? Danube platform általános bemutatása
A platform felépítése és fejlesztési szempontjai. Használatának technikai és didaktikai bemutatása.

5. Az INeS-Danube platform alap tananyagai
A platformon jelenleg elérhető alap tananyagok tartalmának bemutatása.

6. Oktatástechnológiai lehetőségek az INeS-Danube platform segítségével.
A platform oktatásszervezési, tananyag-fejlesztési, nyilvántartási és egyéb lehetőségeinek bemutatása. Példák az alkalmazásra.

Részvételi díj

MLBKT tagoknak ingyenes.
Nem MLBKT-tagok számára 5.000Ft+ÁFA.

Jelentkezés és részvételi feltételek

Jelentkezni november 7-ig az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével és – ha szükséges – a részvételi díj átutalásával lehet. A jelentkezéseket a részvételi díj beérkezésekor igazoljuk vissza. A lemondást kizárólag írásban fogadjuk el november 8-ig! Írásbeli lemondás hiányában, távolmaradás esetén sem tudunk eltekinteni a teljes részvételi díj megfizetésétől. A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni.

Számlaszám: K&H Bank 10200823-22223876-00000000

A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. A rendezvényen fotó, videó és hangfelvétel készítése előzetes engedélyhez kötött, amely a logisztika@logisztika.hu címen kérhető!

Résztvevők maximális létszáma: 25 fő.
Jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. Az MLBKT tagjai elsőbbséget élveznek. Túljelentkezés esetén cégenként csak 1 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

Jelentkezzen most!

Adjon visszajelzést!