Az SAP beszerzési vezetője, Ádám László kapta a 2011-es Év Beszerzési Menedzsere díjat. Az elismerést negyedik alkalommal ítélte oda a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).

Ádám László lett az Év Beszerzési Menedzsere

Az SAP beszerzési vezetője, Ádám László kapta a 2011-es Év Beszerzési Menedzsere díjat. Az elismerést negyedik alkalommal ítélte oda a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT). A kitüntetést az MLBKT kongresszusán, Siófokon adták át november 16-án. A díj azokra a kiemelkedő munkát végző beszerzési szakemberekre irányítja a figyelmet, akik példaértékű gyakorlatokat vezetnek be, és tudásukat széles körben osztják meg a szakmában.

Ádám László, az Év Beszerzési Menedzsere 2011Ádám László több mint tíz éves vezetői gyakorlatot szerzett globális vállalatok magyarországi beszerzési szervezetében. Számos innovatív módszert és támogató eszközt felhasznál munkájában, elkötelezett a beszerzési folyamatok elektronikus útra terelése iránt. A beszerzési döntéskor a termék/szolgáltatás teljes életciklusát figyelembe veszi, következetesen kitart a fenntarthatósági szempontok, a zöld beszerzés elve mellett.

Hatékonyságra törekvésének eredményeként mára példaértékű működési költség optimumot ért el vállalatánál. Számos globális csapatban működik közre külföldi munkája során, utazásai mellett időt szakít szakmai előadásokat tart magyarországi fórumon, egyetemen is. Aktív és hasznos tagja a magyar beszerzési közösségnek.

A Beszerzési Vezetők Klubja kezdeményezésére alapított díjat 2008-ban Horváth Ferenc, a Magyar Televízió Zrt. beszerzési és logisztikai vezetője, 2009-ben Pécs László, a Bombardier MÁV Kft. beszerzési és alkatrész-értékesítési igazgatója, 2010-ben Bali Gabriella, a Microsoft Magyarország Kft. beszerzési vezetője kapta.

Ádám László, a 2011-es Év Logisztikai Menedzsere
A díjátadás: Kiss Péter, az MLBKT elnöke, Chikán Attila, az MLBKT társelnöke, Ádám László a 2011-es Év Beszerzési Menedzsere, a háttérben Werle Zoltán, a bíráló bizottság egyik tagja

Adjon visszajelzést!