A Heineken Hungária Zrt. ellátási lánc tervezési és logisztikai menedzsere, Koch Bálint lett a 2011-es Év Logisztikai Menedzsere. A díjat a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) 19. éves kongresszusán, Siófokon adták át a múlt héten. A kitüntetést 1994 óta adományozza a Társaság.

Koch Bálint lett az Év Logisztikai Menedzsere 2011-ben

A Heineken Hungária Zrt. ellátási lánc tervezési és logisztikai menedzsere, Koch Bálint lett a 2011-es Év Logisztikai Menedzsere. A díjat a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) 19. éves kongresszusán, Siófokon adták át a múlt héten. A kitüntetést 1994 óta adományozza a Társaság.

Koch Bálint a 2004-ben megkezdett szakmai pályafutása során az FMCG szektorban gyűjtött átfogó tapasztalatot, jelenleg pedig a Heineken Hungária Zrt. ellátási lánc tervezési- és logisztikai vezetőjeként dolgozik. E funkciójában tevékenysége érinti a tervezési, készlet- és raktárgazdálkodási, szállítási, beszerzési, vevőszolgálati és új termék bevezetési feladatokat.

Munkájában a folyamatos fejlesztésre törekszik, amelynek köszönhetően vállalata pénzügyi mutatóit jelentősen sikerült javítania. Több projektjével is felhívta magára a Heineken regionális vezetésének figyelmét, az általa vezetett szervezetet a nemzetközi auditorok is kiválónak ítélték. Odafigyel a cég beszállítóinak fejlesztésére is, a gazdasági visszaesés idején például egységbe tömörítette fuvarozó alvállalkozói körét egy új faktorálási mechanizmus bevezetésével.

Koch Bálint komoly csapatot tud a háta mögött. Munkatársait felelősségteljesen vezeti, képzi, büszke kollégái teljesítményére. Pozitív, lendületes személyiség tele ötletekkel, aki környezetére is motiválóan hat.

Koch Bálint tagja az MLBKT-nak, alapító tagja a Benchmarking Tagozatnak és a díj jóvoltából az MLBKT elnökségi üléseinek állandó meghívottja lesz a következő egy évben.

Koch Bálint, a 2011-es Év Logisztikai Menedzsere

A díjátadás után: Kiss Péter, az MLBKT elnöke, Koch Bálint, a 2011-es Év Logisztikai Menedzsere, Chikán Attila, az MLBKT társelnöke és Duma László, a bíráló bizottság egyik tagja

Az Év Logisztikai Menedzsere pályázat korábbi nyertesei

1994 Nagy László, logisztikai alelnök, Lehel Electrolux Kft.

1995 Kiss Péter, anyagforgalmi főmérnök, CHINOIN Rt.

1996 Janza Károly, helyettes államtitkár, Honvédelmi Minisztérium

1997 Vizsy Ferenc, igazgató, MÁV Rt. Területi Igazgatóság

1998 Körmöczi Magdolna, logisztikai igazgató, Phoenix Pharma Gyógyszerkereskedelmi Rt.

1999 Fülöp Zsolt, ügyvezető igazgató, Trans-Sped Logisztikai Szolgáltató Központ Kft.

2000 Kovács Péter, ügyvezető igazgató, Dunaferr Portolan Kft.

2001 Gergely László, anyagtervezési főosztályvezető, Richter Gedeon Rt.

2002 Cziegler Attila, logisztikai vezérigazgató-helyettes, Hajdú-Bét Rt.

2003 Koncz Zoltán, logisztikai vezérigazgató-helyettes, Hungaropharma Rt.

2004 Csonka Endre, vezérigazgató, Áti Depo Rt.

2005 Werle Zoltán, beszerzési igazgató, Magyar Telekom Nyrt. Beszerzési Igazgatóság

2006 Karmazin György, üzletvezető, BI-KA Bt.

2007 Szalma Botond, ügyvezető, Plimsoll Kft.

2008 Hír József Gyula, ügyvezető partner, Hungarorak Kft.

2009 Benkő Béla, főosztályvezető, Richter Gedeon Nyrt.

2010 Sárközi György, vezérigazgató, Borsod Volán Személyszállítási Zrt.

Adjon visszajelzést!