Milyen kitörési lehetőségek vannak a cégek életében a mostani erőforrás-korlátos környezetben? - erre a központi kérdésre kerestük a választ közel 450-en a kongresszus három napja alatt a szekciókon, kerekasztal-beszélgetéseken, játékos szimulációkon. A rendezvényen készült fotók közül sokat feltöltöttünk Facebook oldalunkra is, ahol tag-elhetőek és kommentelhetőek is a képek.

Kongresszusi hangulatok fotókon

Milyen kitörési lehetőségek vannak a cégek életében a mostani erőforrás-korlátos környezetben? – erre a központi kérdésre kerestük a választ közel 450-en a kongresszus három napja alatt a szekciókon, kerekasztal-beszélgetéseken, játékos szimulációkon. A rendezvényen készült fotók közül sokat feltöltöttünk Facebook oldalunkra is, ahol tag-elhetőek és kommentelhetőek is a képek.

Képgaléria a kongresszusról

Az MLBKT új küldetése

Az MLBKT azoknak az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó szakembereknek a közössége, akik hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat hoznak létre és működtetnek. Feladatunk, hogy tevékenységünkkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy a globális és helyi ellátási láncok ne sodorják veszélybe bolygónk és a következő nemzedékek jövőjét. Ismerje meg bővebben >>

Csatlakozzon az MLBKT küldetéséhez!

A kongresszus szponzorai

Gyémánt fokozatú szponzorok

Pallér Csarnokrendszer
XAPT

Arany fokozatú szponzor
SSI Schäfer Systems International Kft.
Ezüst fokozatú szponzor

J & J Center

Szekciószponzor

E-Con Group - Efficiency in Consulting

A kongresszus hivatalos szállítója

BI-KA Logisztika

Médiapartnerek

A+CS Gyártástrend
Leancenter Logisztikai Híradó
Logisztika.com Magyar Közlekedés
Mai Piac Műszaki MagazinNavigátor Packaging
Raktáram.hu Raktár.info Supply Chain MonitorTranspack Tranzit

Beszerzés.hu - A beszerzési döntéshozók portálja

Világgazdaság

Adjon visszajelzést!