Az MLBKT Oktatói Tagozata látogatást szervez a HUNGAROPHARMA Gyógyszerkereskedelmi Zrt. Tündérfürt utcai raktárába. A raktárbázison Bőhm Zoltán üzemeltetési vezető kíséri a résztvevőket és válaszol kérdésekre.

Raktárlátogatás a Hungaropharmánál

Az MLBKT Oktatói Tagozata látogatást szervez a HUNGAROPHARMA Gyógyszerkereskedelmi Zrt. Tündérfürt utcai raktárába. A raktárbázison Bőhm Zoltán üzemeltetési vezető kíséri a résztvevőket és válaszol kérdésekre.

Időpont: január 17-én 10-12 óra

Helyszín: Budapest 1106, Tündérfürt u. 13-15.

A központi elosztó szerep mellett – azaz a vidéki kereskedőházak kiszolgálásán túl -, a Tündérfürt utcai telep végzi Magyarország középső területeinek valamint a budapesti régió gyógyszertárainak ellátását. Ugyancsak a budapesti központi raktárból történik a Hungaropharma Zrt.-vel szerződésben álló kórházak, nagykereskedők és az egyéb vevők (alapítványok, kht.-k) igényeinek a kiszolgálása is. Az ellátási területen lévő gyógyszertáraknak naponta akár háromszori kiszállítást is tudunk biztosítani, de minden ügyfelünk 24 órán belül megkapja a megrendelt termékeket.

Részvételi feltételek

A program befogadóképessége (20 fő) miatt várjuk mielőbbi jelentkezését.

A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 5.000 Ft+áfa/fő.

Jelentkezni a lap alján található űrlapon keresztül lehet 2012. január 13-ig. Jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni. Költségmentes lemondásra szintén január 13-ig van lehetőség (írásban a rendezveny@logisztika.hu címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni.

Sajnáljuk, a létszám betelt!

Adjon visszajelzést!