A Budapesti Corvinus Egyetem - vagy ahogyan talán ismerősebb, a Közgáz - másoddiplomás képzése biztos befektetés azoknak a logisztikusoknak, akik szeretnék stabil alapokra helyezni vezetői karrierjüket. Fontos a szakmai gyakorlat. Pályakezdők nem, csak már tapasztalattal rendelkező jelentkezők kerülhetnek be a posztgraduális képzésre.

Egy biztos befektetés: világszínvonalú supply chain tudás

Budapesti Corvinus EgyetemA Budapesti Corvinus Egyetem – vagy ahogyan talán ismerősebb, a Közgáz – másoddiplomás képzése biztos befektetés azoknak a logisztikusoknak, akik szeretnék stabil alapokra helyezni vezetői karrierjüket. Fontos a szakmai gyakorlat. Pályakezdők nem, csak már tapasztalattal rendelkező jelentkezők kerülhetnek be a posztgraduális képzésre.

A képzés a vállalati gyakorlatban megszerzett tapasztalatot segít rendszerezni, elméleti keretbe ágyazni úgy, hogy az szervezettől és körülményektől függetlenül bárhol használható legyen.

A februárban induló logisztika és ellátási lánc menedzsment szakon szerzett tudás a világ bármely supply chain szervezetében megállja a helyét.

Jelentkezni lehet 2012. január 16-ig.
További információ a képzésről itt >>

Mire jó a másoddiploma?

Adjon visszajelzést!