Zárt tagozati ülést tartott január 19-én a Gyógyszeripari Tagozat. A rendezvény helyszíne a Pfizer Kft. irodája volt, a téma pedig a készletgazdálkodás, valamint az SAP APO szoftver használata a készlettervezésben. Az előadást Havacs Gábor logisztikai és ellátási lánc vezető, valamint Pék Zsolt junior ellátási lánc vezető tartotta.

Zárt ülést tartott a Gyógyszeripari Tagozat

Zárt tagozati ülést tartott január 19-én a Gyógyszeripari Tagozat. A rendezvény helyszíne a Pfizer Kft. irodája volt, a téma pedig a készletgazdálkodás, valamint az SAP APO szoftver használata a készlettervezésben. Az előadást Havacs Gábor logisztikai és ellátási lánc vezető, valamint Pék Zsolt junior ellátási lánc vezető tartotta.Havacs Gábor és Pék Zsolt (Pfizer) voltak a rendezvény házigazdái és előadóiAz ülés felvezetőjében arra a kérdésre adott választ Havacs Gábor, hogy milyen trendek miatt lett fontos a készletgazdálkodás az utóbbi időben a szektor számára. Majd az ideális készletszint meghatározásáról, valamint az azt befolyásoló iparág specifikus tényezőkről esett szó.
Az SAP APO generális bemutatása után a fókusz az SAP APO SNP (Supply Network Planning) volt. Az előadásban részletesebben szó esett a masterdata-ról, a program kalkulációs eszközeiről és a rendszer felületéről. Számos kérdés hangzott el a gyakorlati alkalmazásra, eredményességre vonatkozóan. Elhangzott néhány mérőszám is, melyek közelebb hozzák a benchmark lehetőségét a kollégák részére.

Havacs Gábor

Adjon visszajelzést!