Hernád Ágnes, a Maersk Hungary Kft. ügyvezető igazgatója nyerte el 2011-ben a Menedzserek Országos Szövetsége által minden évben kiadott az Év Fiatal Menedzsere címet.A díjakat a nyertesek február 11-én a Menedzserek Országos Szövetségének Bálján kapják kézhez.

Hernád Ágnes az Év Fiatal Menedzsere

Hernád Ágnes, a Maersk Hungary Kft. ügyvezető igazgatója nyerte el 2011-ben a Menedzserek Országos Szövetsége által minden évben kiadott az Év Fiatal Menedzsere címet.

A díjakat a nyertesek február 11-én a Menedzserek Országos Szövetségének Bálján kapják kézhez.


A Menedzserek Országos Szövetsége közleménye szerint Hernád Ágnes 2008 óta a hajózással foglalkozó Maersk Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. Vezetése alatt a cég sikerrel állt ellen a válság logisztikai iparágat érintő hullámainak, és továbbfejlesztette az anyavállalat által használt ügyfél-elégedettségi felmérést, melynek tanulságait beépítik az ügyfélkapcsolati fejlesztésekbe. Hernád Ágnes jó eredményeket ért el az anyavállalat skandináv típusú munkakultúrájának Magyarországra átültetésében. A Maersk Line mint a dániai székhelyű A. P. Moller csoport tagja a világ legnagyobb hajóstársaságaként konténeres áruszállítással foglalkozik. Magyarországon a 36 főt foglalkoztató Maersk Hungary Kft. 2011-ben 69 ezer konténeres forgalmat bonyolított le.
A menedzserszövetség 1995-ben indította útjára “Az Év Menedzsere” pályázatot. “Az Év Fiatal Menedzsere” pályázatot öt évvel később.
A díjat odaítélő szakmai zsűriben szakmai szövetségek képviselői, nagyvállalatok, bankok, kkv-k felsővezetői, a közszféra képviselői és a gazdasági sajtó neves munkatársai foglalnak helyet, mindig ügyelve a díj szakmaiságának és eszmeiségének megőrzésére.

Adjon visszajelzést!