A DHL és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) szervezésében idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a ?Földön, vízen, levegőben ? Trendek és tendenciák? című logisztikai konferencia 2012. március 7-én a Larus Étterem és Rendezvényközpontban.

Hogyan tervezzem a logisztikai folyamataimat 2012-ben és 2050-ben? Trendek és tendenciák.

A DHL és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) szervezésében idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a ?Földön, vízen, levegőben ? Trendek és tendenciák? című logisztikai konferencia 2012. március 7-én a Larus Étterem és Rendezvényközpontban. A rendezvénysorozat évről évre a vállalatok stratégiai döntéseinek meghozatalához kíván részletes és naprakész információt nyújtani neves szakértők segítségével a kiscsomagos futárszolgálat, a teheráru szállítmányozás és a raktárlogisztikai piac aktuális tendenciáiról, valamint az innovatív, szektor specifikus megoldásokról.

A délelőtti plenáris ülést Dobos Erzsébet, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal elnöke nyitja meg a magyar gazdasági kilátásokról szóló összefoglalóval. Ezt követően a Deutsche Post DHL képviseletében elsőként kerül bemutatásra az a közelmúltban, neves nemzetközi szakértők bevonásával folytatott kutatás, amely azt vizsgálja hogyan alakul át a logisztika 40 év távlatában. A közeljövőben Magyarországon várható logisztikai és szállítmányozási trendeket a délelőtt folyamán külföldi vendégelőadók, illetve hazai neves szakértők előadásából és beszélgetéséből ismerhetik meg a hallgatók. A délelőtti részt Tobias Larson projektvezető előadása zárja, aki a Deutsche Post DHL németországi Innovációs központjában jelenleg tesztelés alatt álló innovációs megoldásait és azok logisztikai folyamatokra gyakorolt hatásait mutatja be a nagyközönség számára.

A délutáni szekcióüléseken többek között a szektor-specifikus nemzetközi trendekről, a hazai szabályozási változások logisztikai folyamatra gyakorolt hatásáról, a logisztikával szemben felmerülő kihívásokról és a technológiai, autóipari, fogyasztói és kiskereskedelmi szektorokban működő legjobb gyakorlatokról szóló előadásokon hallhatnak információkat a résztvevők.

Amennyiben Ön szeretne naprakész információkat hallani közvetlenül a szakértőktől, kapcsolatot építeni más logisztikai vezetőkkel és ügyvezető igazgatókkal, úgy a www.logisztikaikonferencia.hu oldalon letöltheti a teljes programot.

Adjon visszajelzést!