Kerekasztal-beszélgetést szervez a raktárak magasságára vonatkozó új tűzvédelmi szabályozásról az MLBKT Műszaki Tagozata.

Kerekasztal az új tűzvédelmi szabályozás raktári vonatkozásairól

IDŐPONTVÁLTOZÁS!

Kerekasztal-beszélgetést szervez a raktárak magasságára vonatkozó új tűzvédelmi szabályozásról az MLBKT Műszaki Tagozata márciusban.A program apropója, hogy az Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) legutóbbi módosítása korlátozza a logisztikai épületek raktározási magasságát, rendkívül hátrányosan érinti a már válságban lévő ipari szektort, éves szinten akár 1,5 milliárd forint bevételkiesést jelenthet az önkormányzatoknak és több ezer munkahely megszűnéséhez vezethet – állítja a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ), a Logisztikai Egyeztető Fórum (LEF) és az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) a három szervezet közös közleményében. (További információ a témáról >>)

Előadó

Bíró Koppány Ajtony, az MLSZKSZ főtitkára

Időpont

2012. március 28., szerda, 15 óra

Helyszín

MLBKT Titkárság
1061 Budapest, Király utca 12. (Hungaropharma épülete)

Részvételi feltételek

A program befogadóképessége (22 fő) miatt várjuk mielőbbi jelentkezését.

A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 5.000 Ft+áfa/fő.

Cégenként maximum egy fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

Jelentkezni a lap alján található űrlapon keresztül lehet 2012. március 25-ig. Jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni. Költségmentes lemondásra szintén március 25-ig van lehetőség (írásban a rendezveny@logisztika.hu címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni.

Jelentkezzen most!

Adjon visszajelzést!