A Productivity Press angol nyelvű kiadványai a postaköltség megspórolásával rendelhetőek a Kaizen Pro-nál. Csak a Magyarországon belüli postázás költségét kell kifizetni. A könyvek között a '80-as években megjelent klasszikusoktól a legfrissebb idei kiadványokig minden megtalálható. Az interneten számos digitális kiadvány is elérhető.

Könnyebb hozzáférés az angol nyelvű lean szakkönyvekhez

A Productivity Press angol nyelvű kiadványai a postaköltség megspórolásával rendelhetőek a Kaizen Pro-nál. Csak a Magyarországon belüli postázás költségét kell kifizetni. A könyvek között a ’80-as években megjelent klasszikusoktól a legfrissebb idei kiadványokig minden megtalálható. Az interneten számos digitális kiadvány is elérhető.

A Productivity Press több mint 20 éve foglalkozik lean könyvek kiadásával. A ’80-as évek közepétől náluk jelentek meg többek között Shigeo Shingo és Taiichi Ohno azóta klasszikussá vált könyvei. Mára a lean tudás egyik legfontosabb forrásává váltak. A Kaizen Pro webáruháza itt érhető el.

Elektronikusan, ingyen, korlátok között

A Google több könyvet is digitalizált a kiadótól, ezekbe elektronikusan ingyen is bele lehet pillantani.

(Könyvek, újságok digitalizálásában minden internetező közreműködik. Hozzávetőlegesen 200 millió CAPTCHA-t gépelnek be az emberek naponta, szerte a világon. Ezzel amellett, hogy biztonságosabbá tesszük az internetet, segítünk könyveket digitalizálni. Az OCR-programok által feldolgozhatatlan szövegrészleteket)

Adjon visszajelzést!