Az MLBKT titkárságán hónapok óta dolgoztak kollégáink az intézmény képzési akkreditációjának megújításán. A mintegy 400 oldalnyi dokumentációt szigorú törvényi előírások szerint kellett elkészíteni. A feladatot sikeresen teljesítettük, és az MLBKT újabb négy évre akkreditálta magát a Felnőttképzési Akkreditáló Testületnél, ezzel (is) garantálva a legmagasabb színvonalú képzéseket és ügyfél-kiszolgálást.

Hogyan lesz 400 oldalból 1 oldal? Akkreditáció újratöltve.

Az MLBKT titkárságán hónapok óta dolgoztak kollégáink az intézmény képzési akkreditációjának megújításán. A mintegy 400 oldalnyi dokumentációt szigorú törvényi előírások szerint kellett elkészíteni. A feladatot sikeresen teljesítettük, és az MLBKT újabb négy évre akkreditálta magát a Felnőttképzési Akkreditáló Testületnél, ezzel (is) garantálva a legmagasabb színvonalú képzéseket és ügyfél-kiszolgálást.Intézményi akkreditáció

Mire jó az intézményi akkreditáció?

Többek között például arra, hogy ügyfeleink pályázhatnak a 2012. márciusától megnyíló pályázatokra.

Pályázni lehet munkahelyi képzésekre: mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok is pályázhatnak! (TÁMOP-2.1.3.A-12/2, TÁMOP-2.1.3.B-12/2, TÁMOP-2.1.3.C-12/2)

Támogatható képzések köre:

  • Szakmai képzések
  • Idegen nyelvi képzések
  • Kompetencia- és készségfejlesztés
  • Informatikai képzések

Amennyiben pályázni szeretne, az MLBKT logisztikai, beszerzési, készletezési, illetve kapcsolódó területi képzéseivel áll az Ön rendelkezésére!

További információ:

Hajas Gabriella
E-mail: gabriella.hajas@logisztika.hu
Telefon: 1/267-8740

Adjon visszajelzést!